Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányt hogy lehetne magamévá tenni ha van fiúja? 16éves
kérlek ne válaszoljatok ojan kommentekkel hogy... PL: ne is próbáld,reménytelen STB"
nekem ez a lány nagyon fontos.
kérlek segítsetek
köszönök minden jó választ.
kezdetnek írj helyesen.
és míg van fiúja addig hagyjad.
Lovagi párbaj és "ly".
Komolyan pedig csak lelki ráhatással, légy lezser és vicces, mintha az egész csak úgy mellékesen érdekelne és amikor ezt beveszi, hirtelen válts át szenvedélyesbe, úgy hogy a lány is és te magad is lepődj meg rajta.
van fiúja tény. de kedvel engem azt is látni bár közel sem úgy mint én őt. a kaland itt meg szóba sem jött. ennek nem épp az a fő célja. (távol álljon tőlem)
szereti de engem is kedvel ez azt jelzi hogy lehet esélyem.
de hogyan?
öreg.. magadévá tenni valakit annyit tesz, hogy megdugod
amúgy meg azon kívül, hogy nem írsz helyesen és tahó vagy, hogy ilyeneken gondolkodsz, mégis adok tanácsot
légy kedves, stb... és ha bajok lesznek a palijával hozzád fog fordulni.. vagy nem... mivel ilyen sunyi vagy... ha annyira fontos neked a csaj, akkor nem bäszol ki vele azzal, hogy tönkreteszed a kapcsolatát...
egyszerűen csak legyél önmagad... ha önmagadként kedves vagy, akkor majd tölt veled időt, és akkor valami felvetődhet... de az benne dől el csak
viszont ha önmagadként ilyen GECsemáné vagy, mint ahogy itt bemutatod, akkor majd békénhagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!