Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy 17 éves lány és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 17 éves lány és nagyon tetszik a legcsodálatosabb mit csináljak hogy megtetszedjek neki? 14/F

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 08:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Hello! Nem tudom hol laksz, (BP, kisváros - más életkultúra) de szerintem ez így felejtős lessz.. Az itenni (kisváros) 14-15 éves lányok ilyen 17-18-19 éves srácokkal rohangásznak, szóval jóval idősebekkel... Ne haragudj hogy ezt mondom, de nem hinném hogy sok esélyed lenne vele, de mindent érdemes megpróbálni. Esetleg valami konkrétumot mondhanál a lányról... PL: érdeklődési kör, honnan ismered, ilyesmik... Szia! 15f
2009. aug. 16. 08:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát én szó szerint megenném a kalapom, ha összejönnél vele. Nem hiszem, hogy sok esélyed lehet nála.
2009. aug. 16. 08:53
 3/14 anonim ***** válasza:
92%

Figyelj teljesen lehetséges dolog!én amikor 14éves voltam akkor volt egy 17 éves barátnőm és ő kezdett el kezdeményezni!!!Nagyon szerettük egymást de aztán vége lett a nyaralásnak és szét kellett vállnunk. Azóta nem is találkoztunk mert majdnem 500km van köztünk. És azt nem is részleteztem még hogy mi történt a szobájába:)

én azt mondom próbáld meg nemsokat veszíthetsz és íme az én példám hogy teljesen lehetséges dolog.

16/F

2009. aug. 16. 09:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. A kor egyáltalán nem számít. Az egyéniség kárpótolja a hiányzó éveket.
2009. aug. 16. 09:56
 5/14 anonim ***** válasza:
65%
jah a kor nem számít....(leglaábbis....nálunk pasiknál...)valemnmnynit számít de nem anynit mnit a csajoknál....de ha szeret akk ne azért szressen valaki mert idősebb vagy vagy mert sok pnézed van magasabb vag y stb...hanem azért aki vagy:)megéri próbálkozni
2009. aug. 16. 10:10
 6/14 anonim ***** válasza:

Esélyed, mint árnylkom délben. Szóval nem sok. A korabeli lányok min 17 évesekkel jönnek össze. A baráti társaságukban ciki lenne, ha egy ilyen fiatal sráccal mutatkoznának. Pl ő már gondolom iszik alkoholt rendesen, téged kidobnának az olyan helyekről. És miből fizetnéd a randikat?

Nem akarlak elkeseríteni, de azt sem szeretném, ha vágyálmokban élnél.

2009. aug. 16. 13:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Randikat fizetni? Melyik században élsz te? Ha egy csajnak nem elég, hogy elmenjen sétálni velem (és majd ha olyan a viszony akkor hozzám) akkor az nem is ér annyit, hogy foglalkozzam vele.
2009. aug. 16. 18:24
 8/14 anonim ***** válasza:
55%
Hát szerintem tegyél le a dologról,a csajoknak általában az idősebb pasik tetszenek.Keress korodbeli lányt,vele sok közös témátok lesz,meg a gondolkodásmódotok is hasonló.L/17
2009. aug. 18. 18:03
 9/14 anonim válasza:
Utolsó előtti: inkább úgy kérdezném, hogy te melyik században élsz?! A mai lányok elvárják, hogy elvidd őket ide-oda. Ha csak sétálni viszed akkor előbb utóbb nagyon rád un. És sajnos ma már minden pénzbe kerül.
2009. aug. 23. 14:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Oda viszem ahová akarom. Nem csak sétálni amúgy. De nem az számít, hogy mennyi a pénzem, hanem hogy együtt vagyunk. Soha nem unatkozik ha mellettem van. Ne magadból indulj ki. Aki önmagában nem elég érdekes, azzal már baj van.
2009. aug. 23. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!