Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác? (többi lent)
Figyelt kérdés
na szóval már egy hónapja nagyon jól elvoltunk fészen és jött a találka (szombaton) és nagyon jó fej volt és jól is nézett ki (azt hittem h nem lesz annyira helyes mint képen) el voltunk meg minden. és amikor vége lett a randinak akk adott két puszit utána megölelt utána megint adott két puszit.(valami kezd köztünk alakulni) na és az a lényeg hogy megbeszéltük h most szombaton is fogunk talizni (nála foguk filmet nézni...) na és ha mondjuk csókolóznánk.. akkor ha megkérdezné hogy járunk-e?! akkor nyugodtan mondhatom a második randin hogy igen? hmm?? 16/L2012. nov. 19. 21:13
1/3 anonim válasza:
abból minden lesz csak nem filmezés
2/3 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésedet. Mi mondjuk meg, hogy szeretnél-e járni egy fiúval? Ha úgy érzed, járj vele, ha úgy érzed ne. Szerintem egyébként ha úgy folytatódik minden, mint az elsőn, akkor nyugodtan járhatsz vele, ha már úgy is erre vagy kíváncsi.
3/3 anonim válasza:
Hát arra a filmnézésre és is kíváncsi lennék. Ha másnap fel tudod sorolni a stáblistát, akkor elhiszem, hogy filmet néztetek:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!