Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs szép arcom de lelkes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs szép arcom de lelkes vagyok, hogyan kelthetném fel a férfiak figyelmét? :D

Figyelt kérdés

Azt hiszem az velem a gond, hogy elég átlagos arcom van. Így ha nem én vagyok az egyedüli lány egy társaságban, akkor a szebbek úgyis elvonják rólam a figyelmet, még azok a srácok is rájuk koncentrálnak, akiknek nincs is náluk esélyük.

Mit csináljak? Nincs rossz testem, sportolok, ápolt vagyok, kedves, általában aki megismer, azt mondja, hogy jó fej vagyok és nagyon jó csaj, de a megismerésig valahogy el kell jutni.

Hogyan keltsem fel a pasik figyelmét? Nem akarok qrvásan viselkedni, de más mintha nem működne.

2012. nov. 19. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
kép?? :) akk tudok segíteni! :)
2012. nov. 19. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Öltözz csinosan.
2012. nov. 19. 20:06
 3/7 A kérdező kommentje:

1. nem szeretnék képet felrakni.

2. Az megvolt, de egy csinosan felöltözött és szép arcú lány mellett nem számít, hogy én is csinos vagyok.

2012. nov. 19. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
lógj olyan csajokkal akik közül te vagy a legszebb :) mindig lesz nálad szebb ezért kell ügyesen alakítani a dolgokat. 22/F
2012. nov. 19. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Pedg tényleg ennyi a nyitja. Csinos öltözködés, szép, módjával sexy cuccok, és minden férfi megnéz. Onnantól már csak rajtad múlik, hogy lesz-e belőle több is.
2012. nov. 19. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Küldj képet privátban hogy ha szeretnéd, hogy alátámasszalak, vagy esetlegesen dicsérjelek! Amúgy meg sztem ne olyan csajokkal lógj, akik között te vagy a legszebb, mert akkor furán fognak rád nézni mások... csak légy önmagad, ha csinos vagy, az már sokszor elég!
2012. nov. 19. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Legyen önbizalmad, kis smink, jó frizura és ruci és menni fog :)

23/N

2012. nov. 19. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!