Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így rendben van?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy Auchanba egy nekem nagyon tetsző pénztáros lányt. De hogy őszinte legyek eltöketlenkedtem, mert tesómékkal voltunk meg amúgy is voltak egy csomóan a sorba, és nem mondtam neki semmit. De arra gondoltam hogy majd visszamegyek és megkérdezem hogy lenne-e kedve megismerkedni velem. Végül is ez lenne a kérdésem hogy ez így elég, vagy mondanom kéne mást is? Elsősorban lányok véleménye érdekelne hogy ők hogy gondolják. Még annyit tennék hozzá hogy ő is rám nézett többször is, míg a sorban álltam is, de hát mondjuk lehet hogy az járt a fejében hogy úristen ki ez..... : )2012. nov. 15. 19:57
1/2 anonim válasza:
Fiú vagyok, de van egy-két tippem. Szerintem ne ezt kérdezd meg, hanem ha mondjuk gyakrabban jársz oda, akkor annál a kasszánál fizess, ahol ő van, próbálj vele flörtölni, aztán ha úgy veszed észre, hogy bejössz neki, akkor léphetsz csak tovább. Nem hinném, hogy mindenkinek tetszik az, ha rákérdeznek nála, hogy akar-e ismerkedni. Ez így túl direkt, próbálj kicsit "ravaszabb" lenni.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ez az de egyáltalán nem járok oda, még most egy pár napig járok arra, de amúgy nagyon ritkán szoktam.
2012. nov. 15. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!