Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti az anorexiás vagy picit husis lányokat kedvelitek? (husis alatt azt értem, hogy van egy pici pocija)
Nem merek barátom elött levetkőzni mert félek ,hogy nem tetszik neki ,hogy van egy pici pocim:/
szerintetek nem lesz baj?:/
Persze, jólvan, manipulatív eleve a kérdés, elárulnám te kib*szott egoista hiúság szobor, hogy az anorexia egy BETEGSÉG! Ne ebből akarjál már önbizalmat szerezni!
Fordulj fel hogy ilyeneket írsz ki előbb tudd meg mi az. Nem tippellek többnek 16-nál, legalább ennyi eszed lenne... Idióta. Érdekes én vékony vagyok mégsem anorexiás, vagy csak anorexia & hájas has létezik?
Ha nem tetszik a """"pici pocid""" ami az esetek többségében nem is olyan pici csak így állítjátok be/hiúság alapból van az egész kérdés hogy dicsérjenek, akkor ne legyél olyan g*cilusta hogy a gép előtt rohadsz, és addig ne dugjál ha ennyire félsz hogy majd nem jön be egy kis háj a pasidnak.
Bensőséges kapcsolat lehet. :)
Unszimpátia lvl over 9000
# 17/18 ma 21:45
Tökéletesen megfogalmazta a gondolataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!