Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan nem túl előnyös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nem túl előnyös külsejű pasi, aki reggelente mindig elkeseredik ha a tükörbe néz, hogy ma is egy előnytelen arc tekint rám vissza. Hogy ma is sikertelen leszek a lányoknál?

Figyelt kérdés
Nekem ezzel minden nap meg kell birkóznom, alig akarok már kimenni az útra, a munkahelyre. Teljesen elzsibbaszt ez a tény, hogy ma is bármilyen lánynál próbálkoznék, ma is csupa-csupa elutasításban lenne részem. Van itt ilyen pasi, aki ezt nehezen tudja feldolgozni napról napra, évről-évre? Mit lehet tenni?
2012. nov. 13. 17:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sanya. Ezt a 30% legyél szíves mond el a lányoknak is, hogy ők is csak ennyire tartsák ezt fontosnak. Sajnos nem ezt látom. Mikor leülünk barátokkal szórakozni és akármit nyomok, hiába röhögnek rajtam, mégis a haveromat simogatják vagy stírölik a csajok, tőle kérdezgetik, hogy nem e venne nekik italt, nem e táncolna velük, van e csaja stb. Tőlem meg semmit. Vele dugnak, vele álmodnak, én semmit sem kapok, bármit is teszek. Pont azért, mert nem születtem megfelelő külsővel. Ő ezért semmit sem tett, kapott egy sármos arcot és ez el is dönt nagyjából mindent. Mert elhiszem, hogy a belső is fontos, de sajnos 20-25 éves kor körül még nem ezt tapasztalom. Az egyetemista csajok is nem az intelligens pasikra buknak, hanem aki külsőleg rendben van. Nem tett érte semmit, csak kapott egy megfelelő testet, egy trendi arcot, jó hajat, jó anyagi hátteret anyutól vagy aputól és nagyjából ez el is dönt mindent. Mint mondtam, biztos sok lány van, aki nem erre vevő, de egyetemeken is azt látom, hogy a lányok bő 4/5 ének ez elég. A belsőt pedig ha kicsit is elfogadható, azt megszeretik vagy megszokják. De egy nem szimpatikus arcot nem is akarnak ismerni. Mindig minden próbálkozásra azt kapja a pasi, hogy hányszor mondjam már, hogy nem. Nem fog menni. Mást szeretek (divatköccögöt). Nehéz ebbe beletörődni. Higgyétek el. Aki nem ilyennek született az nem tudja, milyen ez, hogy akár mit is csinál, mindig szélmalomharcot vív a helyes fiúkkal a lányokért. A ronda lányok is titkon a vonzó külsejű pasikról álmodoznak és ha ezt nem is mondják, de egy kis pia és ők is a helyes arcú, széles vállú pasit kezdik el buliban simogatni.
2012. nov. 13. 21:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezt jól leírtad , megegyezik véleményünk. Én nálam is így van ha elmegyünk szórakozni , haverom aki jól néz ki egyfolytában körül zsongják csajok, meg látom hogy nézik. Míg én hiába kezdeményezek jön a terelés. Ő mondhat akármit már nyertes ügy.. na most erre nem tudom mit reagálnak azok akik azzal jönnek, hogy fontos a belső , mert ha meg se szólal vagy azt mondja , hogy talicska akkor is haza megy vele a csaj csak azért mert jól néz ki.
2012. nov. 13. 21:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ha sportolok és jól öltözködök, akkor is csak azt érem el, hogy 20 leszólított csajból max 1 nél lesz esélyem. A barátom, aki nem annyira sportos, de helyes, ő tízből 5 öt bármikor felvisz röhögve. Pedig semmit sem tett ezért, hogy ilyen előnnyel rendelkezzen. Ez fáj nekem nagyon.
2012. nov. 13. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Ilyen ez. Én is adok magamra sportolok , normálisan öltözködök, figyelek magamra, stb stb..

Még is ami legtöbbet számít azok az arc vonások azok pedig velünk született tulajdonságok ugyebár. Szóval nem sok mindent lehet tenni. Muszáj elfogadni.

2012. nov. 14. 19:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Figyelj,ha tényleg jól öltözködsz és sportolsz is,akkor mutass már magadról nekem privátban egy fényképet!(persze csak, ha 25 éves minimum vagy-mert én sem vagyok tinilány,de kiváncsi vagyok!Nekem meg az a problémám, hogy úgy látom,hogy a férfiak egyszerűen manapság képtelenek normálisan öltözködni.Vagy öreg papának,hippinek, csövesnek, vagy b*zinak vannak felöltözve!).

Ha gondolod kép alapján szívesen meg is írom, hogy szerintem miként lehetne előnyösebb az arcod. De fogadok tök átlagos az arcod,csak nem tudod elfogadni és megszeretni magad.

Hidd el nőknél is van ilyen.Van aki utálja pl a melleit,de a szerencsésebbek könnyebben elfogadják magukat és meg is szeretik pl a melleiket.Van hogy ez 10 év kemény időbe telik.

25N

2012. nov. 15. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy egy kvésbé jó külsejű hapsin is állati sokat dob,ha szépek a fogai.Szóval ha normális a fogsorod,akkor meg 100%, hogy műtét és egyéb baromságok nélkül is tudnál jobban kinézni :-)
2012. nov. 15. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!