Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nem túl előnyös külsejű pasi, aki reggelente mindig elkeseredik ha a tükörbe néz, hogy ma is egy előnytelen arc tekint rám vissza. Hogy ma is sikertelen leszek a lányoknál?
Ilyen ez. Én is adok magamra sportolok , normálisan öltözködök, figyelek magamra, stb stb..
Még is ami legtöbbet számít azok az arc vonások azok pedig velünk született tulajdonságok ugyebár. Szóval nem sok mindent lehet tenni. Muszáj elfogadni.
Figyelj,ha tényleg jól öltözködsz és sportolsz is,akkor mutass már magadról nekem privátban egy fényképet!(persze csak, ha 25 éves minimum vagy-mert én sem vagyok tinilány,de kiváncsi vagyok!Nekem meg az a problémám, hogy úgy látom,hogy a férfiak egyszerűen manapság képtelenek normálisan öltözködni.Vagy öreg papának,hippinek, csövesnek, vagy b*zinak vannak felöltözve!).
Ha gondolod kép alapján szívesen meg is írom, hogy szerintem miként lehetne előnyösebb az arcod. De fogadok tök átlagos az arcod,csak nem tudod elfogadni és megszeretni magad.
Hidd el nőknél is van ilyen.Van aki utálja pl a melleit,de a szerencsésebbek könnyebben elfogadják magukat és meg is szeretik pl a melleiket.Van hogy ez 10 év kemény időbe telik.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!