Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek normális 15 éves lányok?
Figyelt kérdés
Miért nincsenek normális 15 éves lányok akikkel lehet ismerkedni? Akinek nem az a fontos, hogy hogy rúgnak be stb.?2012. nov. 12. 19:14
1/13 anonim válasza:
Rossz hírem van:S Még sok 22 éves is ilyen. 24F
2/13 anonim válasza:
Biztos van normális is, bár én sem ismerek ilyet. Vagy dehogynem egyet ismerek. Sőt kettőt is.
3/13 anonim válasza:
vannak csak azok meg nem jönnek be a pasiknak, mert nekik ribancok kellenek, akik méregdrága ruhában járnak, a fél suli előtt ott r*bancoskodnak, full smink van rajtuk..stb.
4/13 anonim válasza:
Azért a normális férfiaknak nem az élő guminő kell...
A válasz pedig egyszerű, azért nincsenek (többségben) ezek az úgynevezett normális lányok, mert a mai média (lásd Való Világ stb) azt sugározza magából, hogy a magamutogató, hivalkodó és kirívó viselkedés a trendi ettől leszel majd népszerű.
Az meg persze az "apró betűs" részben van, hogy lehet sok haverod lesz aki folyton körülötted lézeng, meg pasid/csajod, de ezeknek a kapcsolatoknak 90%-a nem lesz tartós.
5/13 anonim válasza:
Felesleges ez az általánosítás, hidd el rengeteg 15 éves lány van, aki normális, csak te még nem ismered őket.
15/L
6/13 anonim válasza:
Hát vannak normális lányok :)
Én szerencsére most ismertem meg egyet és szerintem több is lesz belőle :))
7/13 anonim válasza:
Egyetértek 19:29-essel,vannak,csak lehet,hogy nem tűnnek fel.De vannak,én is az vagyok,és ismerek is ilyen lányokat :) 15/L
8/13 anonim válasza:
Általánosítani fogok. Azért, mert elhülyítik egymástól. Azt látják minden honnan -legyen szó tévéről, barátikörről, bármiről- hogy az a menő, ha részegek, cigiznek. Valamiért mostanában nagyon siettetni akarják a felnőtté válást, ami a szülők hibája is egyébként, épp ezért gondolják, hogy ha úgy viselkednek, ahogy, többek lesznek, "nagyok" lesznek. Az egész történetnek az a buktatója, hogy éretlenek, és képtelenek felmérni bizonyos helyzetek súlyosságát.
9/13 anonim válasza:
Én normális 15 éves lány vagyok. Nem az az életcélom, hogy minden hétvégén az útszélén feküdjek tök részegen. Nekünk a barátnőinkkel ugyan ezek a problémáink.. Miért nincs egy normális 15 éves fiú se. Mint a mellékelt példa mutatja te normális fiú, én normális lány vagyok.. Mindkettőből terem, csak jó helyen kell keresni ;) és ne általánosíts !! :)
10/13 anonim válasza:
Azért, mert nem veszed észre őket, mert ők nem reklámozzák magukat általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!