Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha myvip randin van egy pasi, akivel egyezünk, akkor mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Ne legyen túl nyomulós, meg lehetne kicsit vicces is.2009. aug. 13. 21:27
1/10 anonim válasza:
netes ismerkedés azoknak való, akik nem mernek élőben kezdeményezni, te írásban sem mersz?
2/10 A kérdező kommentje:
dehogynem... csak most például azért folyamodom a netes ismerkedéshez, mert felejteni szeretnék. és ez tűnik a leggyorsabbnak.
2009. aug. 13. 21:34
3/10 anonim válasza:
nem azt kérdezte a kérdező h mit nem mer.
kérdező: hát vedd fel msnre és majd kiforrja magát a dolog
4/10 anonim válasza:
"Helo, dugunk?"
najo nem is.. szerintem kezdésnek simán elég egy sablonszöveg, pl hogy
"Szia! Látom félrenyomtad a gombot, biztos a NEMet céloztad meg. De ha már így sikerült, nem tudnád véletlenül az msn-címedet is megadni? :)"
..vagy mittomén :D.. én egy ilyesminek nem állnék ellen az fix :)
19/F
5/10 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi:) ez tetszik
2009. aug. 13. 21:42
6/10 Sexylady válasza:
Ahogy egyik ismerősöm mondaná: viprandi: az internet csodája.... szerintem szánalom az egész.... egy netes ismerkedésről hallottam ami bevált, ők 2,5 éve vannak együtt... a kivétel erősíti a szabályt.. én akkor sem hiszek benne
7/10 anonim válasza:
Jobb ha hiszel benne kedves utolsó!!;) A Myvip randi nekem is összejött.Igaz még csak két hónapja vagyok együtt ezzel a csodálatos lánnyal,de hosszú ideig vele leszek úgy érzem.:)
20/F
8/10 anonim válasza:
nem kell semmitxD ha akar valamit akkor majd ir:D én sem szoktam:D ne a csaj fusson a pasi után:D fusson a pasi a csaj után:D
9/10 anonim válasza:
azt hogy :
msn, sok msn, éjszakézós msn, mozi, buli és akkor isztok egy kicsit és...na jó kezdjük az msn nél
10/10 anonim válasza:
Sztem írd ezt: " Szia, kinyalsz?" Ez mindig bejön! De komolyan! Ilyenkor hosszas eszmecseréket lehet folytatni :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!