Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol és hogyan tudnák összejönn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan tudnák összejönni egy lányal? (infók lent)

Figyelt kérdés
nos én egy 18 éves úgymond mackós testalkatú srác vagyok és eddig volt már jópár csalódásom sikeres élményem nem volt még és hát szeretnék összejönni valakivel mert így egyedül nem jó de sajnos nem sikerül, szórakozóhelyekre nemnagyon járok szóval így hol és hogyan tudnék összejönni egy lánnyal az tökmindegy milyen a lány mert nem a külső fontos nekem hanem hogy vmi megfogjon benne meg aztán ne egyoldalú legyen a szeretet vmi tanácsot vagy valami segítséget légyszi írjatok köszi előre is.
2009. aug. 13. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

írj üzit nekem :D Na viccet félre téve am srác vok:D

Nekem is volt jópár csalódásom volt hogy csak "játszott" velem a csaj nem tudom mit kellene tenned én sem járok szórakozó helyekre és nekem sem a külső a lényeg de hát ez van nem tudok mit csinálni sajna :( Próbálkozz a neten (mondjuk nekem nem jött össze még)

2009. aug. 13. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Hidd el majd találsz valakit^^ Én hiszek benne^^

Mert tudd hogy némelyik lánynak nem számít a külső,mert tényleg nekem sem számít.Volt már husibb barátom,és aranyos volt,sőt ez tetszett benne^^ mert nagyon érdekes,kedves volt.Az egész személyisége édes volt^^

A neten is próbálkozhatsz.

Sok síkert,én hiszek benned :)

Pusy: Hagumi

2009. aug. 13. 19:17
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat meg a segítséget és remélem találok vkit:)
2009. aug. 13. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!