Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék edzésen meghódít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék edzésen meghódítani valakit?

Figyelt kérdés

Nekem a sportos srácok tetszenek, így a legtöbb számomra szimpatikus sráccal főleg edzés közben találkozom.

Na most ezzel az a gond, hogy edzés közben egyáltalán nem érzem magam csábítónak, le vagyok izzadva, sima egyszerű edzőruha van rajtam, smink nélkül, összefogott hajjal, alkalmanként még büdösen is, stb.

Ha kicsípem magam és normálisan felöltözök elég csinos vagyok, de ők ezt nyilván nem tudják és az első benyomásuk biztos az lesz, hogy milyen lestrapált, szerencsétlen lány vagyok.

Mit csináljak, mégse járhatok kisestélyiben és sminkben, hisz körülbelül öt perc után szétfolyna, a hajam pedig nagyon hosszú, úgyhogy belelógna a szemembe mozgás közben és még jobban ráizzadna az arcomra. De első benyomást akkor is csak egyszer tudok tenni, és ha elsőre nem a "lehengerlő énemet" látják, akkor később nem kapok esélyt. :S

Valakinek van valami jó ötlete?

2012. nov. 10. 22:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Tudod milyen izgatóan néz ki egy kipirosodott arcú,lihegő,csapzott,testre izzadt ruhájú làny?:D

Mi fiúk bírjuk ezt:)

Egy sportos srác

2012. nov. 10. 22:47
 2/10 Fülünyúl ***** válasza:
Én is járok aerobikra, és én sem sminkben, kisestélyiben, mégis sokszor odajönnek hozzám a srácok ismerkedni, udvarolni. Úgyhogy ezen ne akadj fenn szerintem, menni fog így is. Mondjuk nem tudom milyen az edző szerelésed én általában dresszt viselek harisnyával, vagy leggings-et, sztreccsnacit egy toppal.
2012. nov. 10. 22:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Én mondjuk bő melegítőnadrágot, bő, régi pólókkal, mert nekem abban kényelmesebb mozogni. De persze csak edzésre.

Akkor feszülősebb ruhákban kéne edzenem?

2012. nov. 10. 22:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Feszülősben bizony:)

(már amennyiben jobb az alakod)

2012. nov. 10. 22:56
 5/10 Fülünyúl ***** válasza:
#3: Én a bő ruhákban nem tudok rendesen edzeni, állandóan zavarna. Ezek a sztreccs anyagok elég kényelmesek és nagyon könnyű bennük mozogni.
2012. nov. 10. 22:59
 6/10 A kérdező kommentje:

Szerintem nem rossz, sokszor megdicsérték.

Akkor szerzek pár feszülős ruhát edzésre. Az tényleg nem gond, hogy ilyen csapzott hajas, sminknélküli, izzadt ábrázatom van?

2012. nov. 10. 23:01
 7/10 anonim ***** válasza:

az izzadtságtól csillogó dekoltázs sokkal jobb mint a "sima" :D

meg nekem tetszenek az edzőruhás csajok, mert a sportos csajok jönnek be. szal sztem aki szép az bárhogy szép :)

2012. nov. 10. 23:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért én a teremben, két sorozat között, ha szétnézek meg tudom állapítani, h ki dugható.

Nem számít a smink, szóval nyugodtan témázz azzal, akit jófejnek tartasz. Ha összejöttök is így fog látni, miután szexeltek egy kiadósat :D

2012. nov. 11. 00:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Elmondok egy titkot: aki szép, miközben edz, kisminkelt, kivasalt ruhájú, meg satöbbi, az a rendesen edző srácoknak valószínűleg ellenszenves lesz, hiszen ez alapján úgy tűnik, hogy a csaj nem edzeni ment le, hanem divatbemutatóra. S akinek bejönnek a sportos csajok, az elvárja, hogy a csaj sport közben igenis legyen csatakos, izzadt, csapzott, mert ez jelzi azt, hogy edz, dolgozik, és keményen és wáá! Vonzó az ilyen jó kis belevaló csaj! Pont ez lesz a "lehengerlő" éned.

Mondjuk edzés közben ők sem veled lesznek elfoglalva, nem is biztos, hogy jó néven vennék, ha leállnál csábítani, szóval esetleg valami edzéshez kapcsolódó segítséget kérj, vagy edzés után udvarolj.

2012. nov. 11. 15:13
 10/10 anonim ***** válasza:
"szia. edzés után kávé/tea/süti.....fenetudjami??" tökéletes szöveg :D vagy akár egy közös fehérjeturmixozás a pultnál :D számomra ez ideális "randi" lenne :D :)
2012. nov. 11. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!