Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha egy randin a srácnak férfiatlanul magas hangja lenne?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm randizott egy sráccal, aki vagy 190 cm magas, nagy és életvitelszerűen borostás, mindehhez kb ennyire mély a hangja: http://www.youtube.com/watch?v=M1EQZHVVqYU
Titeket ez zavarna, randiznátok ilyen sráccal?
2012. nov. 10. 21:08
11/15 anonim válasza:
megcsináltatta a fogait a csaj miatt? ide ezzel a csődörrel!
12/15 A kérdező kommentje:
De én most az ismerősömnek keresek pasit. Lesz egy házibuli, viszont a lánynak kétségei vannak. Ha szerintetek nem gáz a hangdolog, akkor összehozom a fiúval, ezért fontos a véleményetek. Egyedül nem tudok dönteni, viszont ne írjatok nekem ilyeneket, a srác nem eladó. Különleges lény, nem szeretném, hogy holppon maradjon a lány.
2012. nov. 10. 21:33
13/15 anonim válasza:
az a helyzet sajnos, kérem, nem tudok értelmesen beszélni, mert nem az vagyok, aki vagyok, amint látni tetszik. Én magam sem értem az egészet... Aztán, tetszik tudni, nagyon megzavarja az embert, ha rájön, hogy róla írták ki a kérdést.
14/15 A kérdező kommentje:
Ha nincs semmi értelme, annál jobb, legalább nem kell törni rajta a fejünket. Nekem ez tetszik, azt hiszem összehozom őket, és megmondom az én ismerősömnek, hogy akkor kóstolja meg amit főztem, még ha sokkal okosabb is annál, hogy ezt hűbelebalázs módjára megigya.:)
2012. nov. 10. 21:48
15/15 anonim válasza:
Most mi van? Az ismerősöd egy 190 centis madárral randizott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!