Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy pasi 2 méter magas, az titeket befolyásol valamiben?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy kevésbé jön be nektek, vagy inkább jobban, vagy mindegy éshogy mindez miért2009. aug. 13. 16:24
11/21 anonim válasza:
A magasság előny, pedig én pont középméret vagyok.
Az első szerelmem is 2 m volt<3
12/21 anonim válasza:
nem nem vazar , imadom a magas pasikat :D
13/21 anonim válasza:
Én ismerek egy párt ahol a srác 2 méter valahány centi a csaj meg 153!!!És nagyon jól megvannak....!!!Amúgy nem folyásol be semmiben.....csak az jut az eszembe ha találkozok ilyen magas fiúval,hogy állva szophatnák akkora!!!xD
Mert hát én 154 vagyok.....xD!!!!!!!
14/21 anonim válasza:
apum:205cm anyum:170
én 15 évesen 188 xD
15/21 anonim válasza:
ha izmos mellé, akkor biztonságérzetet ad. és az jó
16/21 anonim válasza:
Én nem szeretem a magas pasikat.Pontosabban a nagyon magasakat nem..mondjuk a 2 méter nekem már igencsak sok...
Én csak 167 cm vagyok (ez nem túl magas) nem szeretném,hogy létrára kelljen állnom,ha adni szeretnék egy csókot :-)
17/21 anonim válasza:
csak abba befolyasolna hogy konnyebben beleszeressek :D:D
18/21 anonim válasza:
Nyugi haver! én is torony darus vagyok még sincs semmi gondom emiatt:D sőt még sex appeal is:D
19/21 anonim válasza:
Szerintem jó hogyha egy pasi magas! Jártam kb velem egy magasságúakkal is de az nem volt jó, mert ha fekvettem egy magassarkút akkor magasabb voltam nálla és az már zavart. A magas pasik mellé viszont nyugodtan, bármikor felvehetem a kedvenc cipellőimet!
20/21 anonim válasza:
engem nem zavarna mivel 183 cm vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!