Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keverne össze valaki mással? Van esélyem? Hogyan kezdeményezzek vele beszélgetést?
Nos figy.
Tuti hogy nem kever össze, max. úgy érzi hogy nincs olyan viszonyban a bnőddel hogy ilyeneket elmondjon neki, hogy az eseted-e, tudod milyenek a fiúk, nem mindig őszinték...
Am én is vmi ilyesmi szinten vagyok egy sráccal, a haverja meg az én legjobb bnőm összejöttek, és az ő haverja megkérdezte a sráctól hogy bejövök-e neki, és azt mondta hogy nem. MSN-en beszélünk már 4hónapja, lett volna alkalom a talira, de még csak most taliztunk hétfőn, ott volt a legjobb bnőm is, nekem adott puszit a srác, bnőmnek nem. A srác ugye 3puszit adott, én a 3.at majdnem lehagytam, nem tudtam hogy van nála az ilyen, itt bnők között 3puszi, de vele még nem volt így alkalom, na és akkor mondta hogy bocsi, de ő így szokta. aztán este msneztem az egyik haverjával, aki már nekem is ugymond haverom, és azt mondta hogy nem is szoktak puszit adni...mármint hogy feléjük nem szokás ez a puszi puszi dolog. Én meg állítólag nem jövök be neki, de már rögtön első talin 3puszi, meg magyarázkodás...Jah meg ahogy meglátott széles vigyor ült a szájára.:D
Jah és még annyi, hogy most jött össze egy csajjal, bár sztem a csaj csak kihasználja...nah de majd rájön. csak az a baj hogy én meg totál belézúgtam, nemrégen elment táborba, már a köv. nap engem hívott, és nem azt a csajt akivel nemrégen összejöttek, (akkor taliztak legelőször ahogy hazajött a táborból másnap.)
Nah ez volt az én hozzászólásom.:D
Bocsi kicsit hosszú lett, de hátha tudsz vmi hasznosat is leszűrni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!