Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el?

Figyelt kérdés
Heló, van egy lány akibe szerelmes vagyok de nem merem elhívni randira mert nem vagyok benne biztos eljönne. Jóban vagyunk meg minden. És tudja hogy szeretem (nem tom honan).14/f

2012. nov. 10. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Hívd el bátran. Úgyis tudja mit érzel, most max nemet mond. De legalább megpróbáltad.
2012. nov. 10. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha tudja, hogy szereted, akkor mi a kérdés? Hívd el, ne legyél h*lye! Legfeljebb nemet mond. És akkor mi van? Semmi. Eddig is tudta, hogy szerelmes vagy belé. Hívd csak el, veszíteni nem veszíthetsz, sőt, ezután bátrabb leszel.
2012. nov. 10. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképpen mondd el,mert bánni fogod ha nem :D
2012. nov. 10. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Valaki privi?
2012. nov. 10. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:
épp ez,ha tudja hogy érzel iránta,akkor hajrá,igazán semmit sem veszíthetsz!
2012. nov. 10. 20:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a komenteket
2012. nov. 11. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!