Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác még ezen a világon, aki vicces, magabiztos, határozott és helyes is? Ha igen, akkor hol?
Általában a fiúk többsége nem megy oda a lányhoz beszélgetni és nem hívja el randira. Én nem vagyok az a kezdeményező típusú és a jelekben még fejlődnöm kéne.
18/l
vicces vagyok, magabiztos határozott, hát.. céljaim mindig is voltak és lesznek is, talán "sajnos" mindig ilyen tervezgetős voltam mert hát beleélem magam és ha nem jön össze jön a csalódás:D ezt mondjuk nem kéne annyira :) ha valamit elhatározok/tervezek arról nem, vagy csak nehezen tudnak lebeszélni, de helyes viszont - szerintem - nem vagyok, de tényleg relatív :)
én se megyek oda beszélgetni, meg van az oka, önbizalmam sincs viszont próbálkozom, hogy legyen (:
viszont válogatós vagyok -.-" hogy rohadjak el:D
18/f
Ezek mind igazak rám csak egy ici problem. a korosztály :S:S pedig nagy szinpatikusnak tünsz melletem nincs olyan hogy perc unalom a viccek csak özönlenek belölem
17\f
Én például pont ilyen vagyok mondjuk az relatív , hogy helyes e de a többi amit felsoroltál igaz rám.
21 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!