Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal lehet csajozni hogy doktori cím van a neved előtt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 18:50
11/17 anonim válasza:
Szóval orvos vagy jogász vagy valami más tudomány doktora vagy. Bazze de sötét vagy. Hogy lehet ilyen kérdést feltenni?
12/17 anonim válasza:
Egy időben nagyon sok doktorral (tudományos doktorral, nem orvosokkal) álltam kapcsolatban a munkám révén, de soha nem azt néztem egy pasiban, hogy van-e a neve előtt Dr. vagy nincs.
13/17 A kérdező kommentje:
gyógyszerész?:D
2012. nov. 9. 20:48
14/17 anonim válasza:
Legfeljebb annyiban, hogy a csaj tudja, hogy nem egy teljesen sötét pasiról van szó. Nekem imponál a doktori cím, szeretem, ha egy pasi intelligens. Sose asszociálnék arra, hogy gazdag is, ha doktorija van. Főleg ha az Phd, abból nem nagyon lesz valaki pénzes. Szóval igen, valamilyen szinten lehet csajozni vele, de nézz is ki jól és legyen kisugárzásod mellé.
15/17 anonim válasza:
De még mennyire! Rám csak úgy tapadnak a csajok.
Üdv A Doktor
16/17 anonim válasza:
És az is előny ha van egy TARDIS-od.
Üdv ismét A Doktor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!