Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác? Többi lent

Figyelt kérdés
Na szóval van egy srác akivel kezdek nagyon jóba lenni sőt sokkal jóba vagyunk mint haverok de kevesebb mint szerelem.és nekem tulajdonképpen bejön meg minden és én is neki:) nagyon szeretne velem talizni most hétvégén?! én is elmennék vele:) de az a bökkenő h van egy oszt.társam srác akivel nagyon szoktunk hülyülni beleül az ölembe stb. néha én is. és mindig szórakozunk. tegnap elkezdi nekem olyan szép szemem van stb. mondtam h tudom(kék):D ma meg írta nekem mikor az első sráccal is beszéltem. h nincs-e kedvem valamikor talizni vele? de ketten persze. mondnom de van mert nagyon bírom..stb...és egyszer azt mondta h én vagyok a legjobb csajszi az osztályból. na de én az első sráccal el szeretnék menni talizni? ti elmennétek?:) (már oylat írt nekem az első srác h kérdzete h én többet szeretnék-e barátságnál mondom lehet jaaa:) meg nagyon jófej aranyos stb. de az osztálytársam is. de én attól félek ha összejövök az első sráccal akk az oszt.táársammal megromlik a kapcsolatom és már nem leszünk haverok se meg semmi se amit nagyon nem szeretnék..mert nagyon megszerettem őt is.../ ??? na mi a véleményetek??
2012. nov. 8. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha igazán jó barátok vagytok, akkor örülni fog a boldogságodnak. ;-);-) Hajrá. :-)
2012. nov. 8. 22:53
 2/5 A kérdező kommentje:
de az a baj h neki is bejövök..:/
2012. nov. 8. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Az nem olyan nagy baj. Ez ne befolyásolja a döntésedet. Hallgass a szívedre. Azzal a fiúval pedig maradjatok barátok. :-)
2012. nov. 8. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:
én is ezt mondom, bár tuti nem lesz így. az a baj, hogy a legtöbb ember önző, és úgy van vele, hogy akkor már inkább barátok se legyünk. persze a másik fél is szokott abban hibázni, hogy amikor összejön valakivel, akkor a barátait hanyagolja. ezt se kéne csinálni, viszont ha akivel összejön, féltékeny típus, akkor szívás van, mert őt lehet zavarni fogja. mondjuk ebben a korban(gondolom 18 alatt) még normális. később a normálisabbak rájönnek, hogy nincs értelme féltékenykedni..
2012. nov. 9. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:
hozzáteszem én is sokszor vagyok így, mert van pár lány ismerősöm, akikkel sűrűn találkozok. van, aki leráz, van aki már kinőtt ebből, és vállalja hogy a haverja vagyok, és velem is akar lenni ha tetszik a pasijának, ha nem.
2012. nov. 9. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!