Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk a párommal télen? Valami ötletek?
Én szeretek nagyokat sétálni, télen-nyáron. Szerintem tök hangulatos tud lenni, amikor már sötét van (persze akkor, ha biztonságos helyen laktok), és kézen fogva sétáltok, esetleg friss péksütit vagy teát/kávét/forralt bort iszogatva.
Amikor leesik a hó, akkor a legjobb: hóembert építünk, hógolyózunk, szánkózunk, mint a gyerekek, már alig várom.
Esetleg nincs valami baráti pár, akivel négyesben tudnátok lógni? Ugyan nem lennétek kettesben, de az is nagyon szórakoztató (és esetleg hozzájuk felmehetnétek).
Hát, voltam valami hasonló helyzetben én is. De annyira szerettünk beszélgetni és sétálni, hogy nem is érdekelt annyira minket, hogy hideg van. Ha mozijegyre telik, vegyél inkább egy termoszt a meleg teának és öltözzetek fel...
Ha esik az eső, macerásabb a szitu, kell keresni fedett helyeket (nem vagyok rá büszke, de jó móka volt anno belógni az ovi udvarára a játék faházba)
De legfőképp találjátok ki, kit miért utálnak otthon, és hogyan lehet rendbe rakni, mert egy boldog kapcsolathoz hosszútávon a stabil családi háttér is kell(het)
Vagy beülhettek egy teaházba,viszonylag olcsó és nagyon hangulatos.
Van a Sirius teaház a kálvin térnél,az nagyon jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!