Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen módon szólítsam le őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módon szólítsam le őt?

Figyelt kérdés
Szeretnék leszólítani egy nálam 2 évvel idősebb csajt. Én 17 éves vagyok. Ilyenkor mi célszerűbb? Tudja, hogy ő tetszik nekem, de szerintem komolytalannak gondol, mert sokkal fiatalabb vagyok. Tehát mi a célszerűbb? Oda menni hozzá bátran, magabiztosan, hogy tetszel nekem, szeretnélek jobban megismerni stb. vagy el kezdeni beszélgetni a hobbijáról, tanulmányairól? Csináljam direktbe vagy inkább csak így próbáljak meg vele beszélgetni? Mivel idősebb a lány nem tudom, hogy mi lenne a jobb, hogy hogy reagálna egy 17 éves srác szavaira főleg úgy, hogy mát tudja, hogy tetszik nekem. Ráadásul a csaj egy elég jó, erős kisugárzású, magabiztos lány aki azért a nekem idősebbeknek is komoly gondot jelentene "becserkészni".

2012. nov. 6. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj oda, köszönj neki és mondd meg, hogy megakarod ismerni. Ha mogorván elküld, akkor faragatlan.
2012. nov. 7. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
* meg akarod ismerni
2012. nov. 7. 08:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha felteszel egy ilyen lúzer kérdést, akkor elég béna csávó lehetsz. Ha mégis összeszednéd minden bátorságodat, akkor is ott van az hogy beszélgetni kellene vele, amit totál eltolsz majd. Nőjél inkább fel!
2012. nov. 7. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!