Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék találni magamnak egy nimfomán lányt?
A nimfománia annyit jelent hogy gyakorlatilag válogatás nélküli akárkivel csinálja.
Most őszintén... minek kellene neked egy ilyen lány?
Akkor talán ugy szólt volna a kkérdés, hogy hol találnék magamnak alkalmi szepartnert.
De ezért megérte mindenkit lepontoznod, gratulálok.
Első voltam.
a nimfomániás azt jelenti, hogy NEM KÉPES szexuálisan kielégülni és általában klinikai eset.
mit akarsz egy ilyen lánnyal?
Én például szexmániás vagyok, gondolom te is olyat keresel.
De én nem voltam az, a mostani párom tett ilyenné. :)
szerintem teged izgat a gondolat, hogy egy ilyen csajjal legy egyutt akivel nem kell romantikazni egy kis szexert sot mi tobb allandoan akarja, izgato ugye? hat a valosag mas es nagyot csalodhatsz, barmennyire is imadod a szexet annyit nem birnad es megundorodnal tole, mindenkinek szuksege van pihizesre, valjuk be ez csak a fantaziankba mukodne. emeberek vagyunk es kell a kozelseg ha kevesszer is de kell....
21/L
igen tényleg rosszul írtam le :/
tehát: egy olyan lányt akivel sokat szexelhetek, de tudok vele mást is csinálni és megvan benne az is ami kell, pl romantkia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!