Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy nézek ki, mint Ian Somerhalder, az jót jelent?
Egy csomóan mondták már, h úgy nézek ki, én meg mindig lusta voltam utánakeresni, h ki az. Na most megtettem. És hát eléggé sokkolt, h egy ilyen nyálas kinézetű hímrimgyóhoz hasonlítanak.O.o
Szerintem én azért nem nézek ki ennyire "jóól" o.O :D
anyámnak bejönnél :D
Szerintem ő nem igazán férfias. Bár a média gőzerővel el akarja adni, mint valami megtestesült nedves álmot. Csak az egész annyira izzadság szagú. Minden esetre, nálam nem itt kezdődik a férfi.
23/L
Hát , már ne is haragudj, de arról senki sem tehet, hogy hogy néz ki! Az h a pofám olyan, hát így születtem. Az meg h vékony vagyok, ilyen az anyagcserém. Viszont gyúrok, úgyhogy mégis van rajtam valami. Nem a kinézet alapján dől el sztem, h férfias vagyok v. sem.
Én nem tinibálvány akarok lenni, hanem egy normális kapcsolatra vágyom.
1. Hány éves vagy?
2. Nemolyan rossz, neked is csak azt tudnám mondani, hogy örülj neki, hogy nem Gérard Depardieu-höz hasonlítanak (btw semmi bajom a színésszel magával)
3. A szemeid is olyan kékesek, mint azé akihez hasonlítanak? *-*
Igen, kék.
De mi az hogy nekem is csak ezt tudod írni?
Még kinek? :D
1. kérdést átugrottad xD
ééés nemtudom, már volt valaki akit egy színészhez hasonlítottak az ismerősei. :D
igen nagyon jót *--* :D
nagyon szeretem Ian-t :D
küldesz képet? :$$
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!