Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vegyem észre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem észre?

Figyelt kérdés

Kimondottan jóképűnek tartott srác vagyok - mégsem érzem a közvetlen visszajelzéseket a saját korosztályomból. (23) Mindig csak ismerős ismerősétől hallok vissza ezt-azt, de azok túl messzi dolgok ahhoz, hogy bármit lehessen velük kezdeni.

A saját környezetemben viszont nem tapasztalom, hogy különösebb sikerem lenne. Lehet, hogy valójában vak vagyok az ilyen kis jelekre?

Lehet, hogy gáz ilyet kérdezni ennyi idősen, de mégis hogyan lehet biztosan tudni, hogy tetszem egy lánynak? Nekem ezek a direkt dolgok nem mennek. Zavar a gondolat, ha a lány előre tudja, hogy azzal a szándékkal megyek oda, hogy ismerkedjek, mert azt akarom, hogy spontánnak tűnjön.

A "növessz heréket" jellegű válaszokat figyelmen kívül hagyom.

2012. nov. 4. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
én is 23 vagyok jóképű Sportosan izmos, nem az a budi bilder féle. Ugyanez a helyzet velem is. Eljutottam arra a szintre, hogy leszarom. Vagy összejön-vagy nem jelleggel, nem erőlködöm. Attól nem leszek se több, sem kevesebb, hogy nincs pina az életemben.
2012. nov. 4. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Emberek! Azzal nem számoltok, hogy azok a nők, akik általában jobbfélék, mind éppen párkapcsoaltban vannak ,mert egy mázlista tetű már korábban lecsapott rájuk. EZek jól el vannak látva faszügyileg, nem ugrálnak annyira pali után. Ezek azok, akikhez oda kéne menni benyalni,hogy tessék már elhódulni. Kb. ilyenek azok akik körbevesznek titeket zömében. Mi a fenének küldözgetne egy ilyen jeleket. AZtán ott vannak azok, akiket csúfnak tartotok, ezek a ki nem szarja le kategoirába csúsznak így tehát be, ezekre nem is figyeltek, meg ezek naggyából érzik is hol a helyük, szintén nem jeleznek. Akinek nem inge, ne vegye magára! Lehet valaki igénytelenségből is ronda! Ne sértődjön meg a világért se senki, meg izlések különbözők... Illetve vannak olyan nők, akiknek nincs senkijük, de a világért sem jeleznének, mert elvárják, hogy a pali menjen oda, mert félénkek, nincs önbizalmuk nőként. Kb. ilyenek vesznek körül. Nem kell egyszerűen elvárni szinte senkitől sem ,hogy jelezgessen, küldje a morze jeleket, mert nem ez a jellemző nagy általánosságba. Énnekem is van egy csomó nő ,aki állatira tetszik, de mégis totál közönyös pofával megyek el mellettük. De ha odajönne, hajlanék rá. A nőknél ez hatványozottan igaz!

Eleve ez a jel figyelgetős dolog egy nagy parasztvakítás. MErt ezek becsapósak, aztán meg csak agyalhatsz,hogy hogy is van ez?

CSak annyit tudsz tenni,hogy ha tetszik egy maca, akkor odamész hozzá, és nekiállsz pitizni neki. Erre vagy eltakarít a fenébe, vagy hajlik a farkadra. Nincs semmi trükk, csak egyenes elintézési mód. A kérdés, hogy képes vagy e rá.

2012. nov. 5. 03:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolóval értek egyet. A normális lányoknak ciki kimutatni túlzottan, ha tetszik nekik egy srác. Félmosoly, szemkontaktus még elmegy, de ha ennél többet mutatunk ki magunkból, akkor villog a ribanc tábla a homlokunkon. Egy nőnek "titokzatosnak" kell lennie, ez az elvárás a pasik felől, ekkor lesz "izgalmas" egy nő elvileg. Így ne várd, hogy oda menjünk és a szádba rágjuk, hogy szimpatikus vagy. Menj oda hozzájuk! Hidd el, ha tetszel egy csajnak, már az első perctől kezdve tudja, hogy lesz-e belőle valami, nem azért mert a külsőre megyünk, hanem mert a kisugárzásodból is látszik, hogy értelmesebb fajta vagy-e. Szóval nincs veszteni valód. Nem leszel attól kevesebb, ha érezzük, hogy direkt ismerkedésből szólítasz le. Sőt. Manapság már az a csoda, ha egy srác oda mer jönni hozzánk. Ez elég szomorú. Írhatnám, hogy ítj privátot, szívesen ismerkednék, de hopp, megint villogna a tábla. És megijednél. Így megy ez élőben is. Remélem tudtam segíteni. 21/l
2012. nov. 5. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért te lány, ezt kicsit benézted, mert az egy dolog,hogy azt írtam, okok ..fentebb, hogy miért nem jellemző nagy általánosságban, hogy a nők nem ilyen jelezgetősek, vannak akik viszont igen. CSak ritkább. EZek ilyen nagyon nyitott egyéniségű nők. Egyáltalán nincsenek ri bancnak tekintve. A rib anc fogalom az ennél sokkal mélyebb és mást jelent. Attól,hogy egy nő küldözget jeleket diszkréten, ügyesen megoldja a szituációt, még nem lesz belőle könnyűvérű nő. De a férfinak jól esik, ha tudhatja ,mi merre hány méter.A férfinak az önbecsülésébe komoly károkat tud tenni egy elutasítás, szóval jó ha tudod, van vesztenivaló, nagyon is van. Tehát nem minden úgyvan, ahogy a kis hercegnő elképzeli :)
2012. nov. 5. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Jaj de jó, hercegnő lettem! Kedves előttem szóló, én se mondanám magam nagyon zárkózottnak, de tényleg csak a lányok nagyon pici részére vonatkozik az a nyíltság, amit írtál. Nálam például egy huncut mosoly, szemkontaktus az ami belefér, ebből már látnia kell valamit a kiszemeltemnek, nem? De tudod mit? Holnap a metrón ezen túl még rá is kacsintok a fiúkra, leírom mi volt a reakció. De továbbra is azt állítom, ha egy lány elejt egy szolid mosoly, annál már jó vagy kedves kérdező!
2012. nov. 5. 18:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy általános dolgokról még könnyű beszélgetni, és feltételezésem szerint még érdekesek is ezek a beszélgetések. Nem csak nekem, hanem a másik félnek is. De a következő lépés , ahol már kifejeződhet valamilyen formán az érdeklődés, azzal bajban vagyok. Mert lehet, hogy bizonyos esetekben nem is több egy érdekes beszélgetésnél, hiszen én sem akarok összejönni bárkivel, akivel jól el lehet dumálni. Valahogy a dolog irányítása nem megy... célzottan. Szóval tényleg ez a spontaneitás a vesszőparipám, a legtöbb bókolós/ csajozós dumát mesterkéltnek érzem ahhoz, hogy alkalmazzam.
2012. nov. 5. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem legfőbb hogy őszinte légy, az sose hat mesterkéltnek. Ha beszélgetésen túl más formában is folytatnád, mondd azt a végén, hogy milyen jól érezted magad vele, mennyire élvezed a társaságát (esetleg mellé teheted, hogy a mosolyát is, így egyértelműbb a randi dolog), és szeretnéd a beszélgetést megismételni egy pohár bor mellett, ha ő is ugyanígy gondolja. Így adsz neki lehetőséget a választásra, nem érzi túlságosan nyomulásnak, ha tetszel neki (és ha hosszabban beszélgetett veled, akkor ez valószínű) nem fog elutasítani. Ez nem mesterkélt egyáltalán. A hercegnő voltam.
2012. nov. 5. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!