Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megvernének engem a melegek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvernének engem a melegek, ha heteró létemre melegbárba mennék EGYEDÜL haverkodni?

Figyelt kérdés
Jár itt valaki melegbárba?Tényleg mindenki homosrác?Milyen az atmoszféra?Nem közösítenének ki?
2012. nov. 3. 01:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

tegnap 23:05

Szerintem sem.

2012. nov. 4. 16:55
 12/15 giorgioboy válasza:
91%

Én is szoktam meleg bulikba járni, igen meleg vagyok és igen járnak oda heteró csajok (őket buzl bosziknak hívják), mert a legjobb barátjuk meleg...

És igen szoktak jönni heteró srácok is a meleg haverjukkal, azért hogy csajozzanak, és esetenként meg esik az is, hogy a meleg srác szedi fel a csajt a heterónak :D

Meleg buliban a verekedés olyan gyakori, mint árvaházban a szülői értekezlet :D

2012. nov. 5. 22:59
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

hát én azért egyszer tanuja voltam egy verekedésnek egy alja meleghelyen, két leszbi catfightolt :D

Nem fognak veled verekedni, viszont "birkózni" annál inkább szeretnének majd :D

2012. dec. 1. 21:42
 14/15 anonim ***** válasza:
5%

Ekkora gagyi kérdést meg ahogy felteszed!Hisz egy nem meleg semmiképpen nem megy le ilyen helyekre,de mivel Te meleg vagy nyugodtan,a kérdést is csak azért tetted fel, mert fel akartad magadra hívni a figyelmet.

De elég gagyi a stílusod ebben ÉS NEM ÉLETSZERŰ.

2013. jan. 18. 07:41
 15/15 anonim válasza:
Nyugodtan menj el egybe, nem gáz, ha így tetszenek lehet hogy biszex vagy, próbáld ki!
2013. jún. 18. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!