Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te néha nem érzitek úgy, hogy a világ a szép embereké, ők mindent elérhetnek, megkaphatnak, a többiek meg kb azért vannak, hogy ők jobban érezzék magukat?
Útólsóval egyetértek. Annyival egészíteném még ki, hogy ha (lett volna rá lehetőség) szép nőként hozzámegyek egy gazdag férfihoz, mire lehetnék büszke?
Hogy lenyúltam más vagyonát? Kitartatom magam vele, használom, amit ő kemény munkával megkeresett?
Képes voltam a szépségemmel manipulálni, becsapni azt a gazdag fickót?
Nem vagyok én politikus. :)
Én nem tudom mennyire vagyok szép, de az átlagot megütöm az biztos, és az is biztos, hogy többszörösen kell teljesítenem mindenhol a kevésbé csinos lányokhoz képest. Sokszor ha egyetemre mentem direkt úgy jelentem meg, hogy még csak véletlenül se emeljem ki a külső tulajdonságaim. Pl: lapos cipő, no smink, előnytelen szemüveg, de még így is sok fiatalabb tanár csak a testemet látta bennem.
Szóval nem értek egyet azzal, hogy a szépeké a világ, mert sokkal jobban számít az intelligencia, a szépség még hátrány is lehet, főleg nőknél.
"Akinek van a fejében valami, annak mindegy, hogy milyen a külseje, vagy mennyi pénze van, elfogja érni, amit szeretne."
Ezzel nem is tudnék jobban egyetérteni. Mint írtam (egyik előző vagyok), nekem nincsen előnyös külsőm, mégis mindig elérem amit akarok. A kevésbé akaraterős emberek szeretnek ezzel dobálózni, hogy de bezzeg aki szebb, gazdagabb mint ő...
16:10
Igazad van, de sajnos az mindig is úgy volt, hogy mást okolni, kritizálni mindig is könnyebb volt mint saját magunkban meglátni a hibát. Valaki ezt észreveszi és pozitívan szemléli az életet, valaki meg nem és mindenki hibás csak ő nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!