Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátnővel jönne randizni. Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnővel jönne randizni. Ez nem cink? :O

Figyelt kérdés
van 1 csaj,de csak úgy hajlandó talizni,hogy ha jön a bnője is..Még nem áll készen 1 kapcsolatra,vagy csak fél? nem túl gyerekes ez?:O így nem is nagyon van kedvem talizni vele:S
2009. aug. 10. 22:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pff. Hagyd a francba kis hülye gyerek... Talizz egy belevalóbb csajszival, ne ovissal :)
2009. aug. 10. 23:04
 12/16 anonim ***** válasza:

jézuss:D

énis eléggé zavarban szoktam lenni de mégsem hívok barátnőket.. :DD

2009. aug. 10. 23:15
 13/16 anonim ***** válasza:
hany evesek vagytok? hat mikor en is "kicsi" voltam en is a baratnommel mentem randira es aztan a baratnom ossze jott azzal a pasival akivel en akartam
2009. aug. 10. 23:20
 14/16 anonim ***** válasza:
OvIsSaL ;o)
2009. aug. 10. 23:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Bnőm randijára én is elmentem, de nem csüngtem a nyakukon, ők leültek egy padra, én meg vásároltam, aztán amikor meg már mennünk kellett haza, felmentem szólni nekik. Meg akkor az volt hogy jön a bnőm pasijának a haverja, de nem engedték be így nem jött.:S
2009. aug. 11. 11:51
 16/16 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetbe vagyok hasonló bonyolult és elég kényes kényes helyzet volt, és nehéz megértetni másokkal.Azt hogy a volt párom nagyon akart engem vagyis szeretkezni,de mivel azért szakítottam vele,mert irigyek voltak a többiek vagyis a baratunk.Tehát én mai napig is szeretem a volt exemet,csak nem bírtam a szarkavarások miatt.Most nem rég jöttem össze vele párnapja újra,mert tudtam,hogy ő szeret mai napig is és ugy alakult,hogy a barátnőmmel beszéltünk,hogy elmegyünk vásárolni és pont a volt párom felhívott engem,hogy nem akarok e vele talizni és én mondtam neki,hogy mikor szeretnél velem talizni?Ő meg azt mondta,hogy most szeretne és én mondtam neki,hogy jó hát gyere most hozzám,de én előtte megkérdeztem a barátnőmtől,hogy nem e baj,hogy a volt exem is jön hozzám és az mondta nekem,hogy nem baj és eljött a volt párom hárman beszélgetünk.Én megkérdeztem a volt páromtól a barátnőm előtt,hogy mit szeretnél elmondani ami nagyon akart és azt mondta barátnőmnek,hogy négyszemközt akart velem beszélni.A barátnőm meg az mondta,hogy beszéljetek meg mi kettesbe ami nem a barátnőnek tartozik hanem kettőnkre tartozik.Aztán megbeszéltünk a párommal,hogy csak szeretkezni akar velem többször,de én mondtam neki,hogy jó,ha nem bír magával nélkülem,csak én nem akarok kapcsolatot és az mondta,hogy ő sem.Azt is mondta,hogy majd megkeres még ,csak titokban akartunk,mert nem szeretem,ha piszkálják meg baszogatják a többiek engem és a volt exemet,hogy mi szerelmesek vagyunk stb....Így egyeztem meg a volt párommal,de a barátnőm meg megvan sértödve,hogy őt ott hagytunk,hogy nem szoltunk,hogy kettesbe akartunk a volt exemmel és így ment el haza a barátnőm,hogy össze vesztünk,de a párom meglepödött,hogy mi a fenének baja van a csajnak mikor a volt exem megmondta neki,hogy nekem akarja elmondani és én nem tudtam mit tenni,mert én nem mondhatam a barátnőmnek,hogy megy haza mikor meghívtam vendégségbe.Igazából a volt barátnőmnek semmi köze nincs,hogy a volt párommal mit beszéltünk meg mikor másra nem tartozik,csak annyit mondtam a barátnőmnek,hogy csak beszélgetünk mi és ő erre azt írta nekem,hogy nem hiszem szerelmesek szerelmesek vagytokszoljatok és kettesben hagylak titeket ,de így megalázni.Pofa kell én mondtam perssze hivd ki,de nem így hogy szobára mentek.Gyertyatartonak keress mást.Természetesen mondtam a volt páromnak,hogy ez a nő megvan sértődve ,mert nem szoltunk,hogy kettesben akartunk lenni,hogy ott hagytunk a csajt,hogy bementünk a szobába.mondtam is neki,hogy nem így kellett volna,ha szoltunk volna akkor hagyott volna minket kettesbe lenni.Na mit szoltok ehhez mikor a volt párom nagyon akart velem szeretkezni,de miért szoljuk neki mikor semmi köze nincs nem?Szerintitek a volt exem komolyan gondolta azt,hogy még megfog keressni engem még?!
2014. júl. 14. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!