Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Visztek valami ajándékot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visztek valami ajándékot, amikor találkoztok?

Figyelt kérdés

Már 3x randiztunk, megvolt az első csók is, de most jutott eszembe, hogy talán kellene vinnem neki valamit... de mit? Ez az egy szál vörös rózsa elég idétlen dolognak tűnik, szokás ez még manapság is, vagy csak a filmekben? Engem kifejezetten idegesítene, ha egész végig a kezemben kéne hurcolásznom azt a szál rózsát. De akkor mi mást?

21/f (Ő is 21.)

2012. okt. 28. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Én egy étteremben dolgozom, amikor a párom beállított egy szál vörös rózsával a kezében mindenkinek tetszett, nekem pedig feldobta a napomat. A nyomott hangulatból átmentem örömtelibe. :) Kell a rózsa!!!! Ne zavarjon ha a kezében hervadozik, majd beszárítja.
2012. okt. 28. 22:57
 2/6 A kérdező kommentje:
És egyébként hány éves vagy, ha szabad kérdeznem? :) Mert én úgy vettem észre, hogy az én korosztályomban ez a rózsás dolog nem igen van elterjedve... sőt, egyszer láttam, amikor egy srác virággal várta a lányt az állomáson és úgy tűnt, hogy a lány elég kellemetlenül érezte magát, amikor mindenki előtt a kezébe nyomta.
2012. okt. 28. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Most töltöttem a 21-et :) Az előzőmtől gyakrabban kaptam virágot, maga a gesztus nagyon jó, én értékelem, sőt büszke vagyok rá, hogy én még kapok efféle ajándékokat. Hogy kort is írjak, az előzőm 4 évvel idősebb nálam (5 évig voltunk együtt), a mostani pedig 6-tal idősebb és február óta vagyunk együtt :).
2012. okt. 28. 23:05
 4/6 Hole Hunter ***** válasza:
Akármennyire is laza, betépős az ifjúság, az udvariasság és figyelmesség bizony jól esik a nőknek. Vigyé' rózsát kölök! :)
2012. okt. 28. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
A gentleman úgy vesz virágot, hogy olyan útvonalon mennek ahol az elvállásnál lesz egy virág bolt vagy virág árus. Megállítod a csajt, hogy "Bocsi 1 perc" nem mondod meg, hogy virágot veszel és úgy ugrasz vissza hozzá. Nagy sikereket lehet elérni vele és nem kell hordozgatnia se végig és a csúcspontot még tovább tudod emelni a randinak ezzel, mikor már semmi különösre nem számít és mégis. Csak azért ne vidd be virágosboltba mert igaz akkor előtte fizetsz azt meg nem kell tudnia mennyi.
2012. okt. 28. 23:10
 6/6 Polexina válasza:
Pici dobozos édesség(négyzet vagy szív alakú)jól elfér a belső zsebben is.
2012. okt. 29. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!