Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megszólítani egy srácot tömegközlekedésen?
Többször előfordult, hogy láttam egy srácot a buszon vagy villamoson és lopva nézett rám, én is őt, szóval több, mint valószínű volt, hogy tetszem neki, de nem jött oda, és tartósan szemezni sem mert velem.
Gondoltam rá, hogy ilyen esetekben megszólítom, de mégis mivel? Konkrét mondatokra lennék kíváncsi, hogy mások mivel értek el sikert, mert a mosolygással meg hasonlókkal én eddig nem értem célt. Vagy ez hülye ötlet?
L21
milyen jó poén lenne nem?? :)
és még jó kedvre is derítené a srácot
Nagyszerűek az ötletelések!...aztán kezdj el ismerkedni, esetleg össze is jöttök. Végül kiderül, hogy járhatsz egy döntésképtelen, elkényeztetett és nyafogós puhapöccsel...szép kilátások...
Egy pasi igen is vállalja fel a visszautasítás lehetőségét és fáradjon oda az illető hölgyhöz!...rossebbemár.
Nem tudom "Herecomesthepain" ismerkedett-e meg valaha
nővel.Van egy olyan érzésem, hogy a politikai kampányt
összetévesztette a csajozással. Nem úgy tapasztaltam, hogy
a lányok szeretnék ezt az ömlengő dumát nyomatni.
Menj oda hozzá és irgalmatlanul rúgd tökön, majd sûrû bocsánat kérések közepette magyarázd el neki, hogy ezek a marhák a gyik website-on nem segítettek abban, hogy miként közeledjek, hogy indítsak!
TUTI A SIKER, BIZZ BENNEM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!