Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkereső oldalt ajánlanátok?
Helló!
Én ugyan nem társkeresőzöm,de inkább a való életben próbálkozz ugyanis ismerősöktől hallom,hogy túlnyomó számban kamu regisztrálók vannak....és mindegyik oldalon ez a helyzet tudtommal...
:(
ó ez elég szomorú
Mindegyik ratyi, alapfunkciók nagy rész fizetős. Vagy a távolság vagy a pasi nem tetszik akár külsőre akár belsőre vagy nagyon erőltetett. Eszméletlenül unalmas 66x leírni külön mindenkinek ugyanazokat a válaszokat.
Alig van valaki egyedi, igazi személyiség.
21/N
Én a párom.hu-n találtam párt :) Tény és való, hogy nagyon kell szűrni, és sajnos vannak kamu felhasználók, de nem lehetetlen.
Az egyetlen gond vele, hogy egy hónap alatt 7 levelet küldhetsz. Úgyhogy úgy írj levelet - ha ezt választod - hogy írd meg benne az email címed, így arra tudnak válaszolni.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!