Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kétszer találkoztunk már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétszer találkoztunk már, minden nagyon jó volt, mind a kétszer ő csókolt meg a végén. és nem jelentkezik, csak tárgyailagos munkaügyben. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

2012. okt. 27. 19:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Remélem keres utolsó válaszoló! Én is így gondolom és átéltem már párszor ezt, és tudom, hogy milyen rossz érzés! De az írásod alapján te sajnos nem tojod le azt a pasit, hanem nagyon is érdekel téged...De igazad van, ha nem keres, akkor bármennyire is fáj tovább kell lépni.
2012. okt. 27. 23:25
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát igen kedves utolsó válaszoló! :-) Most még valamiért érdekel, de nem szeretnék sokáig reménykedni abban, hogy ő is ugyanígy van ezzel, mert ahhoz élet túl rövid, hogy egy ember miatt agyaljunk a végtelenségig. De hiszem, hogy kis idő múlva már nem fogok rá gondolni és, hogy majd, ha kevesebb dolgom lesz, akkor jut időm arra, hogy feltérképezzem a "pasi-lelő helyeket" is. :) Csak kitartás és jó szerencse kell hozzá.

Kívánom neked kérdező őszintén, hogy összejöjjön neked a pasival! :-)

2012. okt. 28. 13:29
 13/20 A kérdező kommentje:
Kedves két utolsó válaszoló! Annyira jó, amikor építő, komoly, normális válaszok érkeznek, amiből lehet építkezni és ha nem is gyakorlati a tanács, lelkileg azért sokat segít. Főleg, ha látom, hogy valaki hasonló cipőben van. Én is abszolút így teszek. Nem keresem egyáltalán, sehol, semmiért és ezt be tartom a jövőben. Már tettem ebbe annyi kedvességet és mindent, hogy nem kell azt érezzem, korán adtam fel. Ez azért egy jó érzés. :) De azt azért el kell mondanom, hogy így viszont keres. Ma is írt. Igaz, hogy megint csak valami kis megállapítást, amiből lesz úgy 6-7 bohóckodós SMS váltás, aminek egy :D a vége valamelyikünk részéről. ..
2012. okt. 28. 20:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Majd azért írj utolsó válaszoló, hogy mi lett! :)
2012. okt. 28. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Hát már 1 hete nem keres és az az érzésem, mintha "bújkálna" előlem, csak nem tudom miért teszi. Nem kergetem őt, nem írogatok neki naponta üzenetet. Kétszer találkoztunk, szerintem semmi olyat nem tettem, amivel azt hihetné, hogy üldözöm. Talán annyival, hogy többször én kezdeményeztem facebook-on a beszélgetést, amit nem kellett volna, de mindegy.

Ha esetleg még történne valami, akkor majd beszámolok, de nem hiszem, hogy fog.

2012. okt. 29. 20:50
 16/20 A kérdező kommentje:
Annyira azt érzem Rajtad, hogy tuti, hogy helyesen értékeled a helyzetet és sima, normális bátorításnál nem tettél többet. Én is jelentkeztem nála kétszer, de már hetekkel ezelőtt, aztán visszavettem és tegnap írt üzenetet. Megint kb. a semmiről, amiből vicces üzengetés lett. Gondolom most megint jó nagy szünet.. ki érti ezt. Egyébként erre nem is vagyok rászorulva, én sokkal jobban meglennék most már, ha egyáltalán nem írna. Ez csak gondolkodóba ejt és sok időt elvesz.. :)
2012. okt. 29. 21:23
 17/20 anonim ***** válasza:
A te esetedben lehet, hogy ez a pasi is taktikázik. :D Ki tudja... Bár a pasik nem nagyon szokták szerintem túlbonyolítani a dolgokat, mint a nők. Az is lehet, hogy egyszerűen csak zajlik tovább az élete (dolgozik stb.) és nem kapcsol, hogy hoppá, írni kellene neked. Múltkor megnéztem a youtube-on azt az előadást, amit egy férfi tartott a férfiak és női agy eltérő működéséről és hát elég viccesen, de vetette össze a két nem agyának a különbségeit.
2012. okt. 30. 07:43
 18/20 anonim ***** válasza:
* jól vetette össze (bocsánat)
2012. okt. 30. 07:44
 19/20 A kérdező kommentje:
Még csak azt sem mondanám, hogy taktikázik... nyíltan megmondta, hogy nem akar kapcsolatot, de csak szexre meg nem használna. Pedig óriás a szenvedély közöttünk. Akkor mit akar??
2012. nov. 4. 09:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak beképzeled magadnak. Annyira vonzódsz hozzá, hogy azt hiszed, hogy ő is, de nem. Csak szexre meg ne add be a derekad.
2012. nov. 4. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!