Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire jönnek be a férfiakna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jönnek be a férfiaknak az extrémebb külsejű nők? (képek)

Figyelt kérdés

Engem mindig lenyűgöztek az ilyen stílusú nők, édekelne, hogy mások mit gondolnak róluk.

Most tekünktsünk el a természetükre vonatozó szereotípiától, csak a külsejükkel kapcsolatos vélemények érdekelnek. Természetesen ellenvéleményt is elfogadok, csak legyen kultúrált...

1: [link]

2: [link]

3: [link]

4: [link]

5: [link]

6: [link]

7: [link]

8: [link]

9: [link]

10: [link]

2012. okt. 27. 13:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejönnek :D :)
2012. okt. 27. 13:53
 12/27 A kérdező kommentje:

Az extrémet jelenleg CSAK a külsőre értem =)

A belső meg bármilyen lehet, ahogy más nőknél is.

2012. okt. 27. 13:54
 13/27 anonim ***** válasza:
Jó csajok mind és általában aki mer így kinézni, sokkal lazább és értelmesebb azoknál, akik nem vállalják az egyéniségüket.
2012. okt. 27. 14:03
 14/27 anonim ***** válasza:

Nekem a szolidabban extrémek bejönnek, van, akinek jól áll.

De van, aki már túl durva közülük, vele már nem tudok elképzelni egy beszélgetést vagy randit.

2012. okt. 27. 14:04
 15/27 anonim ***** válasza:
az ízléses tetoválások, meg esetleg valami szokatlanabb hajszín nekem is bejön, de a piercingeket utálom, még a fülbevalók sem nagyon tetszenek :)
2012. okt. 27. 14:14
 16/27 anonim ***** válasza:
Nekem nem annyira, vagy ha esetleg mégis van közülök akkor az valószínűleg szolidabb lenne :)
2012. okt. 27. 15:29
 17/27 anonim ***** válasza:
a 9. extrém jól néz ki :D
2012. okt. 27. 15:56
 18/27 MadameViciouse ***** válasza:

Nekem van orr és köldökpiercingem, hosszú fekete festett hajam és frufrum van és elég sok tetoválásom.Szeretem a nőies ruhákat, magassarkú/platform cipőket,festem magam, de szerintem ízlésesen.

Meg sem fordult a fejemben, hogy feltűnő akarok lenni, egyszerűen így vagyok önmagam, ha belenézek a tükörbe azt mondom, hogy igen, így akarok kinézni, tetszem magamnak (legalábbis az "extrákkal"elégedett vagyok)

Nem vettem észre, hogy ezek miatt visszautasítottak volna valaha is...sőt.

Biztosan akadnak férfiak, akiknek nem jön be, de nem is akarok mindenkinek tetszeni.A jelenlegi párom így szeret ahogy vagyok és nem szól bele.

Azt meg nem értem egy tetovált nő miért ne lehetne jó anya...De valaki megmagyarázhatná miért jutott a kedves hozzászóló erre a véleményre.

23L

2012. okt. 27. 15:57
 19/27 anonim ***** válasza:

Nekem meg olyan vörös hajam van, mint a 10. képen lévő nőnek. Ezen kívül van orr és ajak piercingem, a jobb fülemben 3, bal fülemben 4 fülbevaló, és egy időben volt corset piercing is a lábamban. Tetoválásom is akad néhány.

Az elvárásokkal ellentétben viszont alapból elég csendes vagyok, bulizni ritkán járok el, inkább csak pár ismerőssel szeretek kellemes estéket eltölteni (pl: filmezni, dumálni, vizipipázni).

Sose csaltam meg senkit, és nem játszadozom másokkal, világéletemben jó tanuló voltam, és az extrém külsőm ellenére is szerettek a tanárok, országos tanulmányi versenyeken értem el elég jó helyezéseket, most pedig egyetemen tanulok, reál szakon =)

Pasiügyeim se voltak soha zűrösek. Volt már olyan, hogy meglepődtek, mennyire szolid természetem van a külsőm ellenére, erre egyszer rá is ment 1 kapcsolatom, de úgy kell neki. De olyan is volt (konkrétan mostani páromról van szó), hogy azt hitte, rájátszok a dolgokra (szexuális témában, mivel elég szókimondó vagyok, és ha van párom, vele elég pajzán tudok lenni), de erre is ráfázott, bár nem látom rajta, hogy bánná.

Az anyaságot én sem értem, szerintem ez elég erős korlátoltság a kommentelő részéről, de szerencsére ez nem az én/mi bajunk =)

Férfiak részéről én nem igazán tapasztaltam negatívumot ezzel kapcsolatban, azt az egy esetet leszámítva. Néha meglepődnek, mikor közelebbről megismernek, meg párszor előfordult már, hogy annyira kitalálták maguknak, hogy milyen lehetek, hogy bármit tettem, nem változott a véleményük.

A nők egy része nehezebben viseli el ezt a stílust. Egyből kapcsolatromboló p*csának hiszik az embert. Mindegy, hogy van párod, és igazából évek óta jóba vagy azzal, akivel ő épp csak összejött, "köszönni mertél neki??? undorító r*bi"... Nevetséges =D Persze, itt is vannak kivételek, akik értelmesek.

22/n

2012. okt. 27. 17:37
 20/27 anonim ***** válasza:

1,2,3,4,8 jöhetne ide hozzám de azonnal!

Mellesleg ők még nem extrémek, én inkább az "ízléses" kategóriába sorolnám őket

2012. okt. 27. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!