Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon szeretnék egy szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnék egy szép néger lányt barátnőnek, ez az egyik álmom, hogy valósíthatnám meg?

Figyelt kérdés
persze itt magyarországon 18/f
2009. aug. 10. 00:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem van egy néger félvér barátnőm őt ajánlhatom ha szereted a duci lányokat!Nagyon aranyos és jó fej lány;)
2009. aug. 10. 18:13
 12/21 anonim ***** válasza:
De ha amerikai, akkor ne mond hogy néger, mert megsértődhet. Ott ez sértés asszem.
2009. aug. 10. 22:33
 13/21 anonim ***** válasza:

Na látod a Büfés Charlie nagyapjának se volt több vágya ebben a rohadt életben, csak hogy egy néger lány meglegyen neki. Remélem Te jobban jársz!

Amúgy próbálkozz nagyobb egyetem közelében, arrafelé több a cserediák!

2009. aug. 10. 23:21
 14/21 A kérdező kommentje:
nemszeretem a duci sorry. de köszi az ajánlatot
2009. aug. 12. 02:09
 15/21 anonim ***** válasza:
17%
szépen kiöltözve ródd a belvárost, és legyen mindig nálad banán
2009. aug. 14. 17:54
 16/21 anonim ***** válasza:
HA afrikai nőre mondod azis sértés.Itt mo.-on mikor értik meg az emberek,h egy nem fehér szinű embernek rettentően rosszul esik ha igy szólitják.Senkit se szabad igy nevezni.Ti örülnétek ha igy neveznének titeket? sztem nem...akkor meg belehetne felyezni ez a feka,fekete,néger stb..-tha volt csajod,annak van neve is....pFF
2009. aug. 19. 21:41
 17/21 A kérdező kommentje:
én nemtudom mivel fekete azért én feketének hivom érted, nem sértésként ,és a kérdést tök komolyan gondoltam
2009. aug. 20. 03:51
 18/21 anonim ***** válasza:

17:50-es vok, aki a barátnőjéről írt, szal:

1. nem írom ki a nevét, ez egy anonym honlap

2. nem hívnám "csoki csajszi"nak ha őt ez zavarta volna, vagy sértő lett volna, ellenkezőleg, nagyon tetszett neki :D

2009. aug. 21. 02:41
 19/21 anonim ***** válasza:
mellesleg,én barna bőrű csaj vagyok,afrikai származással.Ha küldesz képet,akkor megnézem :D
2009. okt. 23. 16:08
 20/21 anonim válasza:
Én is szeretnék egy néger lányt, magam mellé, már régóta róluk álmodom!
2010. ápr. 7. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!