Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy tetszem -e neki?
Van egy új kollégám, akin egyszerűen nem tudok kiigazodni. Nekem nagyon tetszik, irtó aranyosnak találom, de elég szégyenlős típusnak tűnik, néhány férfi kollégámmal barátkozik ugyan, de a nőneműekkel nem. Velem viszont nagyon kedves, sokszor észreveszem, hogy figyel, rámmosolyog, ha összetalálkozunk az irodában pár szót mindig szól hozzám, nem egyszer elpirul ha beszélünk, és mostanában hívott ebédelni párszor mikor ő is ment. Persze ilyenkor mentem, és jót beszélgettünk , de viszonylag általános dolgokról, semmi célzás vagy személyeskedés.
Egyszer elmentünk közösen sörözni (4-5 kollégával) de akkor sem volt semmi, viszont irtó zavarban voltunk mindketten, mikor kettesben maradtunk.
Ezek alapján azt érezném, hogy tetszem neki (azt érzem hogy kedvel, de ez nem jelenti azt, hogy többet is szeretne). Viszont azt tudom, hogy most ugyan nincs barátnője, de van 1 lány, akivel 1-2 alkalommal találkozgatott már.
Ezek szerint tőlem nem is akar semmit, mert az a másik lány érdekli? De akkor mire vegyem azt, hogy velem ilyen és olyan sokszor elpirul ha velem van és mosolyog?
Az a baj, hogy én is eléggé félénk típus vagyok és ő is.
Nagyon kellemetlen lenne ha tudná (főleg hogy kollégák vagyunk), hogy tetszik nekem (bár gondolom kb. ő is érzi annyira, mint amennyire én) és ő meg nem akar semmit tőlem...
Valahogy úgy kellene erre rájönni, hogy ne én legyek az, aki kezdeményez. Valahogy ki kellene ugrasztani a nyulat a bokorból :) Csak az a baj, hogy ő sem egy flörtbajnok szerintem.
Ha találkozgat egy másik lánnyal, akkor valószínűleg az az eset áll fent, hogy amíg nem jut vele dűlőre, addig nemfog nálad próbálkozni. Valószínűleg kedvel téged, de így nemfog lépni. Tudod a rendes srácok nem kavarnak kétfelé egyszerre :)
Ha akarsz tőle valamit tényleg neked kell kiugrasztanod. Viszont én úgy látom ez elkerülhetetlen anélkül, hogy ne te kezdeményezz elsőnek valamilyen formában. Úgyhogy valamit ki kell találnod, hogy elhívod valahova valami ürüggyel vagy valami. Vagy várnod kell amíg, nem jut valamilyen eredményre a másik lánnyal, de akkor lehet lemaradsz róla.
Köszönöm a válaszokat, teljesen igazat adok nektek, csak sajnos nem merem "letámadni", hiszen ha nem tetszem neki, csak barátként tekint rám, akkor biztos, hogy ezután kerülne, amit nem szeretnék, mert örülnék, ha legalább barátkozhatnánk, mivel elég sok bennünk a közös.
Nem állhatok elé, hogy "nincs e kedved meginni velem vmit munka után?", annyira egyértelmű lenne, hogy kikezdek vele.
Ha nem tetszenél neki, akkor nem hinném, hogy elpirulna :)
Persze nagyon nehéz lépni(én is rohadt gyáva vagyok), de néha muszáj nagyot lépni, minden mindegy alapon. Lehet felborítod a bilit, de lehet nem rád borul a tartalma és nyersz :)
De amúgy én is húznám az időt, mint te, a helyedben, megértem, hogy miért nem lépsz :) De tudnám azt is, hogy mekkora hülye vagyok, hogy kihagyom a lehetőséget, mert így csak egyenes út vezet a semmibe.
(van egy hasonló szituációm, csak én még bénább vagyok :D )
Amúgy a harmadik válaszoló voltam :) 27f
Köszi a választ, bár azt kétlem, hogy nálam bénább legyél :D
Nem is értem egyébként, fiatalabb koromban nem voltam ennyire gyáva, mint most, szintén 27 éves fejjel.
Korral jár a hülyeség :)
Holnap megpróbálok picit "rámenősebb" lenni, ami nem igazán az én stílusom, úgyhogy kíváncsi vagyok mit improvizálok.
Remélem Neked is összejön azzal a lánnyal :)
Hello!
Ha lehet akkor ird már le légyszi mi lett ennek az egésznek a vége. Arra lennék kiváncsi végül összejöttetek-e mert én is hasonló helyzetben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!