Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minecraftos vagy wow-os csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minecraftos vagy wow-os csajt válasszak inkább?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 03:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
hülye minecraftal nem tudnátok együtt játszani csak wowal, meg az király!!
2012. okt. 26. 17:06
 12/23 anonim ***** válasza:
10%
öööm...mi az a wow?:D
2012. okt. 26. 17:41
 13/23 anonim ***** válasza:

# 11

Van minecraft multi.:)

Miffy02: Minecraftot tudod?:) Amúgy a wow az a World Of Warcaft, egy függőséget okozó, és eléggé nagy kockák által használt játék. Ilyen varázslós izélényes dolog, szóval nem nagy dolog... Olyan mint a metin, vagyis hasonló. (Ugyanaz a játéktípus: (MMO)RPG)

2012. okt. 26. 18:08
 14/23 anonim ***** válasza:
MC :D Abban legalább jó dolgosnak kell lenni xDD
2012. okt. 26. 18:13
 15/23 anonim ***** válasza:
jaaa.. értem.:) A Minecraftról már hallottam de a wowo-ról eddig nem.
2012. okt. 26. 18:28
 16/23 anonim ***** válasza:
wow-ról*
2012. okt. 26. 18:29
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Minecraft, WoW..hol élsz te??

Ha egy lány ilyen igénytelen dolgokkal játszana elküldeném, de azonnal....

2012. okt. 27. 00:05
 18/23 anonim ***** válasza:
miért, CoD-ozzon?
2012. okt. 27. 01:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Hmmm... BioShockos/Falloutos/CoD-os csaj nem kell? :D Mindenesetre nem ismerkedek (itt) csak kíváncsi vagyok, hogy az kelendő-e. :D
2012. okt. 27. 15:32
 20/23 anonim ***** válasza:

# 19

Ismertem meg CoD fan csajt pölö PlayIT-en. Haveri szinten, de azóta is néha találkozok vele, és brutális vitákat tudok vele folytatni multiplayerről, meg hogy a BF szerintem jobb, meg ilyenekről... Mintha egyik hülye kocka spanom lenne. :) Az igaz mondjuk, hogy az összes kocka spanom nyomul szegényre, tehát elég nehéz velem lógnia. De ebből jön, hogy ez is kelendő.:))

Sőt nekem nem codos csaj kell, hanem motoros, végülis mindenki másra bukik nem?:))

2012. okt. 28. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!