Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minecraftos vagy wow-os csajt válasszak inkább?
# 11
Van minecraft multi.:)
Miffy02: Minecraftot tudod?:) Amúgy a wow az a World Of Warcaft, egy függőséget okozó, és eléggé nagy kockák által használt játék. Ilyen varázslós izélényes dolog, szóval nem nagy dolog... Olyan mint a metin, vagyis hasonló. (Ugyanaz a játéktípus: (MMO)RPG)
Minecraft, WoW..hol élsz te??
Ha egy lány ilyen igénytelen dolgokkal játszana elküldeném, de azonnal....
# 19
Ismertem meg CoD fan csajt pölö PlayIT-en. Haveri szinten, de azóta is néha találkozok vele, és brutális vitákat tudok vele folytatni multiplayerről, meg hogy a BF szerintem jobb, meg ilyenekről... Mintha egyik hülye kocka spanom lenne. :) Az igaz mondjuk, hogy az összes kocka spanom nyomul szegényre, tehát elég nehéz velem lógnia. De ebből jön, hogy ez is kelendő.:))
Sőt nekem nem codos csaj kell, hanem motoros, végülis mindenki másra bukik nem?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!