Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Hogy értékelnétek a képemet?
szerintem is egyél
izmosnak izmos vagy, de nagyon vékony
szerintem sokan örülnének, ha így néznének ki (izomtalan pálcikák, kövérek)
de sajnos nekem nem jössz be, nem tudom miért, csak nem
Alacsony vagy? Vagy csak nekem tűnsz annak a képen?
Az arcod nem tetszik, a tested meg mégannyira sem, bocs, d e nekem nagyon nem jössz be.
Értem 18-as és igazad van. Csak a színészek/sportolók világa más és más a nem színészeké, nem sportolóké.
Ez olyan, mint hogy aki elkezd bicajozni, kinéz valakit a biciklisportból, aki sikeres és oylan akar lenni. Nem képes sajnos, hisz az egy másik világ. Oda pénz kell dögivel, meg idő. Mivel evvel foglalkoznak. A színészek detto. Ráérnek napokat kondizgatni, mert ez a munkájukhoz tartozik.
Az viszont vitatlhatalan, hogy ellustult a társadalom (és aki fizikailag lusta, az szellemileg is az, lásd kevesen tanulnak vagy olvasnak/művelődnk, egyetemre azért mennek, hogy bulizzanak, azt se tudják, hova jelentkeztek, csak a buli a lényeg). A képet linkelt kérdezőre nem lehet rámondani, hogy izomtalan lenne. Egy átlagember izomzatát látjuk. Persze anak is van iylen izomzata, aki hájas, csak eltakarja a háj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!