Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kit válasszak? (lent)
2 fiut szeretek :
az egyik akibe először szerettem bele az az uncsim uncsia ( nekem nem rokonom ) és mióta az eszemet tudom barátok vagyunk, és mikor találkozunk mindig kétoldalról puszival kezdünk <3
a másik az legjobb barátnőm pasija 2 hónapja járnak , jah és a legrosszabb én hoztam őket össze !!!!!! nagyon sok dolgot megbeszélek vele és nem mondom el még a csajának sem , de azt eggyikről sem tudom hogy tetszek e nekik !!!!!!!
Szerintem is a 2.nak tabunak kéne lennie. Nem lehet az érzelmeknek parancsolni, viszont szerintem egy barátság fontosabb mint egy x ideig tartó kapcsolat. A barátok mindig ott lesznek egymásnak!
Az elsővel nincsen semmi gond, inkább azzal, hogy "2 fiút szeretsz". Ilyen sajnos nincsen. Mindkettő nagyon tetszik neked, szeretsz velük beszélgetni, de csak úgy érzed, hogy ennél több van. Ha már gondolkoznod kell azon, hogy melyiket is szereted... ez (még) nem szerelem.
köszönöm a hasznos és kevésbé hasznos válaszokat is !
többen irtátok az elsőt akit érdekel esetleg hogy néz ki irjon privát üzit!
Akit te jobban szeretsz ;)
De ! ! !
Ha az elsot szereted es jott egy masik akit szeretsz akkor a masodikat valaszd...mert hogy ha ot IS szereted akk nemszeretted elegge a masikat ;)
De ! ! !
Ez a valasz is csak egy valasz a sok kozul ;)
Szep napot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!