Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan oldhatnám meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldhatnám meg ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek! Szóval az a helyzet, hogy van egy lány aki egy picit idősebb nálam egy helyen lakunk viszont nem igazán ismerjük egymást. Nem nagyon van közös ismerősünk sem így eléggé tanácstalan vagyok. Hogyan kezdeményezzek nála ezek után? Nagyon szimpatikus és aranyos lány, nem akarok se rámenős lenni és az ilyen netes ismerkedéseket sem helyezem előtérbe, ha nem muszáj. Ti mit tennétek a helyemben? És tudnátok valami ötletet ajánlani? F18 egyébként ő is.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2009. aug. 8. 23:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha összefuttok a boltba, az utcán, vagy valahol, köszönj neki, esetleg bonyolódj vele beszélgetésbe, ajánld fel, hogy menjetek együtt haza, hiszen egy helyen laktok. Ne legyél rámenős, kicsit lazábban, de azért udvariasan. Aztán fussatok még egy párszor össze, aztán...:D
2009. aug. 8. 23:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó kérdés! Pedig mégsem lenne rossz ötlet ha egy ismerős kereső oldalon írnál neki egy üzit. Gondolom telszámot nem tudod és az kényesebb is egy kicsit hogy honnan tudod, visszakérdez. Meg bele tudok gondolni hogy rövid időn keresztül szeretnéd ezt elérni:) Nyomozni utána az is furcsa dolog lenne ha rájönne. Vagy ha merész vagy küldesz neki egy levelet a lakcimére? Rögtön egy virágot biztos ijjesztő lenne küldeni:) Én már 1,5 éve megtaláltam az igazit de lehet hogy én még azt is bevállalnám hogy személyesen felkeresem és beszélgetek vele, bár nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet. Várd a többi választ, hátha mégjobbat tudnak:)
2009. aug. 9. 00:06
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat, főlega második hozzászólónak! most jól elbizonytalanítottál!:D na de neértsd félre nem bántásból mondom... Tényleg ez a baj, hogy egy közös ismerősünk sincs így meg nehéz na....

de én akkor is megakarom ismerni borzasztó aranyos csaj... mármint így kinézetre:P de tuti jófej:)

na innentől lányok válaszát is várom, hogy ti minek örülnétek ha ebben a helyzetben lennétek? szal nemvennétek rossznéven ha kapnátok egy olyan sráctól egy üzit, vagy leszólítana akárhol úgy, hogy még nemismeritek csak látásból?

2009. aug. 9. 00:12
 4/4 anonim ***** válasza:
hát, ha esetleg van kutyád, sétáltasd, s ha meglátod a lányt, köszönj neki oda. vagy levélírás, vagy esetleg odamész hozzá, és mondod neki, hogy olyan ismerős, nem beszéltek-e már. ( mondjuk ez egy kicsit fura dolog, mert részben átvered és ... mármint az odamész és aztmondod, hogy már ismered ) anyudék nem ismerik az ő szüleit? nem jut eszembe más.
2009. aug. 9. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!