Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem érdemes osztálytársá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdemes osztálytársál kezdeni?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik az osztályból, de sokan mondják, hogy osztályból ne. Mik a vélemények?
2012. okt. 22. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Azért, mert ha szakítotok, továbbra is össze lesztek zárva, ami hidd el, egy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szar helyzet.

2012. okt. 22. 16:52
 2/10 A kérdező kommentje:

16 éves?

Ha esetleg szakítanánk is azután már nem lehet normális a kapcsolatunk?

2012. okt. 22. 16:56
 3/10 A kérdező kommentje:
(A 16 éves elé nem akartam ?-et)
2012. okt. 22. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert ha balul sül el, akkor kínos lesz az, hogy mindig egy helyre vagytok ,,zárva" + közös barátok. A mi osztályunkba járt egy lány aki össze jött az egyik sráccal, majd miután szakítottak ott hagyta a sulit. Jól gondold meg.
2012. okt. 22. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Én az osztálytársammal 17 évesen jöttem össze. 4 évig jártunk. De ha szakítottunk volna, addig míg egy osztályba jártunk, nagyon rossz lett volna látni utána.
2012. okt. 22. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:
jártam egy osztálytársammal fél évet és akkor elém ült hogy tudjunk levelezni. azóta az a helye mert a tanár oda ültette ez nekem kínos
2012. okt. 22. 18:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Hidd el, én jártam egy pasaival, nem valami sokáig, azért nem lett több, mert egyszerűen nem működött a dolog. Nyugodtan váltunk el, és a pasi úgy is vette, hogy akkor maradjunk barátok.

Akárhányszor rám ír facen, vagy felhív, vagy csak egyszerűen látom a face posztjait, kellemetlenül érzem magam, sőt, rosszul. Nem is tudom, mi lenne, ha minden nap találkoznom kéne vele.

Ne csináld.

Ne csi náld.

Ne.

2012. okt. 22. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem voltak olyan osztálytársaim, akik jártak egymással. Szakítottak, megbeszélték a dolgot, és barátok maradtak.

Lehet párkapcsolat osztályon belül, csak meg kell fontolni nagyon nagyon nagyon jól. És ha netán szakításra kerülne a sor, akkor is beszélni kell, hogy na legyetek egymásnak ősi ellenségei ezek után.

Tehát minden a megbeszélésen alapul.

2012. okt. 22. 19:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy a többiek is írták, ha szakítanátok kellemetlenül éreznétek magatokat + túl sokat lennétek összezárva így ráunnátok egymásra (jó suliba nem mindig együtt lennétek, de akkor is).
2012. okt. 22. 22:08
 10/10 anonim válasza:
Én 4 évig jártam barátnőmmel,osztálytársak voltunk. A baki az kedved Barátom, hogy minden ami köztetek van azt beviszitek suliba is. Mi megfogadtuk, hogy sulin belül nem nagyon fogjuk erőltetni a dolgot ami egy ideig működött is. Csak ha napi 6 órát suliba együtt vagytok majd este találkoztok ne adj isten együtt alszotok akkor gyakorlatilag állandóan vele vagy. Ennek ellenére nem bántam meg mert a 4 évből 3 elég szép volt, számomra, az utolsó viszont kín szenvedés pont emiatt. Érdemes meggondolni.
2012. okt. 23. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!