Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdemes osztálytársál kezdeni?
Hány éves vagy?
Azért, mert ha szakítotok, továbbra is össze lesztek zárva, ami hidd el, egy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szar helyzet.
2012. okt. 22. 16:52
2/10 A kérdező kommentje:
16 éves?
Ha esetleg szakítanánk is azután már nem lehet normális a kapcsolatunk?
3/10 A kérdező kommentje:
(A 16 éves elé nem akartam ?-et)
Azért, mert ha balul sül el, akkor kínos lesz az, hogy mindig egy helyre vagytok ,,zárva" + közös barátok. A mi osztályunkba járt egy lány aki össze jött az egyik sráccal, majd miután szakítottak ott hagyta a sulit. Jól gondold meg.
2012. okt. 22. 17:18
Én az osztálytársammal 17 évesen jöttem össze. 4 évig jártunk. De ha szakítottunk volna, addig míg egy osztályba jártunk, nagyon rossz lett volna látni utána.
2012. okt. 22. 17:20
jártam egy osztálytársammal fél évet és akkor elém ült hogy tudjunk levelezni. azóta az a helye mert a tanár oda ültette ez nekem kínos
2012. okt. 22. 18:31
Hidd el, én jártam egy pasaival, nem valami sokáig, azért nem lett több, mert egyszerűen nem működött a dolog. Nyugodtan váltunk el, és a pasi úgy is vette, hogy akkor maradjunk barátok.
Akárhányszor rám ír facen, vagy felhív, vagy csak egyszerűen látom a face posztjait, kellemetlenül érzem magam, sőt, rosszul. Nem is tudom, mi lenne, ha minden nap találkoznom kéne vele.
Ne csináld.
Ne csi náld.
Ne.
2012. okt. 22. 19:07
Nekem voltak olyan osztálytársaim, akik jártak egymással. Szakítottak, megbeszélték a dolgot, és barátok maradtak.
Lehet párkapcsolat osztályon belül, csak meg kell fontolni nagyon nagyon nagyon jól. És ha netán szakításra kerülne a sor, akkor is beszélni kell, hogy na legyetek egymásnak ősi ellenségei ezek után.
Tehát minden a megbeszélésen alapul.
2012. okt. 22. 19:49
Ahogy a többiek is írták, ha szakítanátok kellemetlenül éreznétek magatokat + túl sokat lennétek összezárva így ráunnátok egymásra (jó suliba nem mindig együtt lennétek, de akkor is).
2012. okt. 22. 22:08
10/10 anonim válasza:
Én 4 évig jártam barátnőmmel,osztálytársak voltunk. A baki az kedved Barátom, hogy minden ami köztetek van azt beviszitek suliba is. Mi megfogadtuk, hogy sulin belül nem nagyon fogjuk erőltetni a dolgot ami egy ideig működött is. Csak ha napi 6 órát suliba együtt vagytok majd este találkoztok ne adj isten együtt alszotok akkor gyakorlatilag állandóan vele vagy. Ennek ellenére nem bántam meg mert a 4 évből 3 elég szép volt, számomra, az utolsó viszont kín szenvedés pont emiatt. Érdemes meggondolni.
2012. okt. 23. 21:38
Kapcsolódó kérdések: