Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elsőnek elhívunk haverommal pár csajt strandra akkor illik-e fizetni nekik a jegyet vagy nem?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 16:29
1/12 anonim válasza:
Böszkeség kérdése... ha én hívom meg a csajt, akkor én tuti nem hagynám, hogy ő fizesse a jegyet.
17/F
Menyus
3/12 anonim válasza:
szerintem nem.
mert, aztán fizessetek kólát stb...
ennyire ne hagyjátok kihasználni magatokat....
bár ha sok pénzetek van...
4/12 anonim válasza:
Hát szerintem illik, utána meg egy kóla nem a világ a pizzát hozzá többen meg lehet enni, szal részbn magadnak is veszed
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem illik, ez nem randi, baráti alapon jönnek. Persze, ha szüleid pénzesek, akkor nem árthat, mert plusz pont, de én semmiképp sem javasolnám, hogy fizessetek.
6/12 anonim válasza:
Magyarán kb. annyira illik, mintha csak az egyik haverodat hívnád el.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk pénzesek és télleg csak egy sima strand lenne, am köszi az eddigi válaszokat:)
2009. aug. 8. 16:56
8/12 anonim válasza:
Még annyit, hogy ilyen helyeken ne kérdezz ilyet. Mert az kb. olyan mintha, azokat a csajokat kérdeznéd akiket meghívtok, szerinted ők mint mondanának? Persze, hogy illik :D.
9/12 anonim válasza:
én fiú vagyok, de én fizetném nekik. ha a haverjaim, akkor nem. mármint csaj haverok. ha viszont akarok is tőlük majd vmit, akkor igen, fizetnék :D
10/12 anonim válasza:
szerintem nem muszáj, legalábbis én nem fogadnám el, ha mindent a fiú akarna fizetni. inkább hívjátok meg őket a strandon egy fagyira vagy kólára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!