Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érzem így, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem így, ha nem akarok semmit?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Pár hete megismertem egy srácot (26), aki azóta 3x meghívott vacsizni. Már az első alkalommal letisztázta, hogy ez nem komoly, ami akkor rosszul is esett, de én is így éreztem, csak nem akartam, hogy ki legyen mondva. Ennek ellenére mégis együtt aludtunk, reggel pedig elhívott közös teára és további időtöltésre. Ezeken kívül is elhívott már esti/délutáni beszélgetésekre, de sajnos időhiány miatt nem tudtam elmenni. Ezektől a dolgoktól kicsit kezdtem megijedni, rájöttem, hogy én őt ÚGY nem akarom, mert nem vagyok belé szerelmes, de a másik oldalon pedig zavar, hogy már 2(!) napja nem beszéltünk (pedig nem is szoktunk), 2 napja nem válaszol a levelemre (ami mellesleg baráti levél) és 2 napja egyáltalán nincs fent közösségi oldalon. (nem mintha beszélgetni szeretnék vele, csak akarom tudni, hogy VAN, mert az megnyugtat).
2012. okt. 18. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
furcsa. hát már ne írj neki többet. majd válaszol ha akar. nyugi. szerintem kissé túlliheged...
2012. okt. 18. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de picit mintha el lennél cseszve :D:D

Hát várd meg míg ír. Ha nem akarsz tőle semmit akkor minek foglalkozol vele?

2012. okt. 18. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs köztetek olyan szoros kapcsolattartás, hogy tudd, a 2 nap alatt mit csinált, hogy esetleg baja eshetett, akkor csak várj, lehet, hogy pl. vizitúrára ment, vagy a nagymamájához vidékre.

Aztán majd kialakul, mi van köztetek. Sokan több évtizedes kihagyás után jönnek össze, pedig mindig vágytak egymásra. Evvel azt akarom mondani, hogy attól, hogy ez most nem párkapcsolat, még hónapok, évek alatt meggondolhatjátok Magatokat.

2012. okt. 18. 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:
ő így csajozik xd
2012. okt. 18. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!