Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megvan az elhatározás akkor?
össze kéne szednekd, hogy mitől nincs önbizalmad vagy mik a hiányosságok és dolgozni ezeken. Amint javulni fognak ezek a dolgok akkor automatikusan több lesz az önbizalmad is. Nagy munka de inkább tegyél és lassan haladj mint egyáltalán sehogysem. Amíg magadat nem szereted/fogadod el addig hogyan szerethetne más?
29/F
Én megfordítanám a dolgot. Lány vagyok és nem kellettem a kutyának se.
1: lefogytam
2: új ruhatár
22l
Elsőként gondold át, hogy mi tetszik, mi nem.
De úgy mindenről. Legyél önmagad. Ne érdekeljen, hogy pl punk vagy de csak a regisek hordanak rasztát. Ha a tetszik, csináld. Így előbb-utóbb összeáll egy olyan stílus, személyiség, ami már nem feszélyez, mivel nem másoknak akarsz megfelelni, hanem magadnak. Azt csináld, amiben jó vagy. Önbizalom, határozottság. Ez fontos a lányoknak.
Külső: nehéz megmondani már, hogy kisportolt, vagy vékony a mai lányok ideálja. Én azt mondom, ha nem vagy túlsúlyos, akkor nem sokat számít. Persze 30 kilót fel tudj emelni - kb innen számít férfinek és nem fiúnak. (ennyi izom az ágyban is kell)
Az elhatározás a lényeg. Ne hidd, hogy 2 hét alatt sikerülni fog, mert nem. 2 hónap, minimum. Az ember nem tud egyik hétről a másikra megváltozni, de egy 3-4 hónap már elég rá. És ne add fel, ha nem megy egyből.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!