Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 21 éves férfi vagyok. Még nem volt hosszabb kapcsolatom, bár volt egy-két randiszerűség, de még sose volt csók, se szex. Mit csináljak?
Társkeresők...
Ott egyértelműen tudsz olyan lányt keresni, aki hozzádvaló.
Én is ott találtam meg a mostani páromat, nagyon sok sikertelen próbálkozás után...
Első lehetőség: Társkereső irodák: ha nem akarsz buliba menni. bár....
Második lehetőség: Egy gyengébb (ez alatt azt értem, hogy nem mindenki hót részeg) diszkó: Itt megismerkedhetsz akár egy kedves, okos lánnyal is aki ki akar kapcsolódni. Sok sikert!
"Még nem volt hosszabb kapcsolatom,(...) de még sose volt csók, se szex. (...)
Mostanában nem nagyon mozdulok ki otthonról, csak néha."
mintha magamt látnám:P
csak én 16 vagyok
Tudom azt kérted hasonló helyzetűek írjanak, én ugyan nem vagyok az de azért talán tudok segítséggel szolgálni. Ez nekem is eszembe jutott már hogy hogy lehetne olyannal ismerkedni mostanában aki nem ez az igyunk bulizzunk féle. Arra jutottam hogy ami jó ismerkedő hely ha elmész olyan estekre amik a te ízlésednek emgfelelőek, előadások koncertek rendezvények stb. a szórakozó helyek amik máskor bulihelyszínül szolgálnak, szoktak rendezni ilyeneket is és itt tényleg esélyes hogy olyat ismerj meg aki a te ízlésednek megfelelő. Oda azért járnak az emebrek hogy hozzájuk hasonlóakkal ismerkedjenek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!