Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti szoktatok kombinálni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szoktatok kombinálni, ha nőről van szó?

Figyelt kérdés

Pl.: ha össze akartok jönni egy csajjal,akkor gondolkodtok rajta,h vajon bejöttök-e neki? Vagy azon szoktatok gondolkodni,hogy most rá kéne-e írni facen vagy fel kéne-e hívni,merthogy ti kerestétek ezelőtt is? Vagy ilyesmi?

Kort,nemet is írjtok!:)

2012. okt. 14. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen.

Macgyver

2012. okt. 14. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem 24F
2012. okt. 14. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolkodom rajta igen. Face-n nem tudok rá írni, mert nem ismerem, így a számát sem tudom, de elhatároztam, hogy leszólítom és lesz ami lesz :/
2012. okt. 14. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:

hát én úgy egy lányt se hívnék fel, hogy életemben nem beszéltem vele, néha gondolkodom hogy rá írjak-e facebookon.

Egyébként én nem szoktam rajta gondolkodni, ha csajokespasik.hun találom a csajt, vagy is ha be jövők neki, el kérem a facebook adatlapja linkjét, és be jelölöm, utána már lazán rá írok.

16/F

2012. okt. 15. 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Kombinálni, ez mit jelent??? Ha azt,hogy túlbonyolítani, túllihegni, túlgondolkodni a szituációt, akkor nagyon is. Ő akar -e valamit, a jel ami annak tünik, az tényleg az -e ,vagy csak véletlen, esetlen én adok túl nagy jelentőséget az ilyen rezdüléseknek, de ő csak haverkodni szeretne, van e palija, ha van éppen unódó stádiumban van -e már, én jobb vagyok e a jelenlegi férgénél, tudok e többet nyujtani neki, mint a kanja, egyáltalán mit nyujt az neki? Mikor volna időm találkozni vele, hogy mondjam meg neki évek muva, hogy még tőle sem kéne gyerek, mivan ha hallatszik a csobogás, ahogy hugyozom ,ha egy helységben vagyunk, és ilyenek.... Vannak tehát fennakadós kérdések nálam is :D F.27 :)))
2012. okt. 15. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!