Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyáriszünetben, vagy suliidőbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáriszünetben, vagy suliidőben kezdjek "hajtani" az évfolyamtársamra, aki tetszik?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyamtársam, aki nagyon bejön. Nincs barátnője, szóval most szabad lenne. Fel szeretném venni msn-re, hogy észrevegyen, és megismerjük egymást, de nem tudom, hogy most, szünetben, vagy suliidőben vegyem fel. Most van egy másik srác, akivel lehethogy alakulgatnak a dolgok, és ha most venném fel, aztán összejönnék a másik sráccal, az elég gáz lenne, és utána már nem tudom, hogy tudnék az évfolyamtársam felé lépni. Akkor most vegyem fel, vagy majd suliidőben (ha addig nem jövök össze a másik sráccal)?

16/L

2009. aug. 6. 16:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Előbb tisztázdd magadban, hogy melyik srác tetszik jobban. Ez így egy kicsit komolytalannak tűnik, mintha mindenáron be akarnál pasizni. Ha eldöntötted, hogy kit szeretnél, akkor vedd fel most mindenképpen. Szerintem könnyebb még a nyáron bepasiznod, mint suli közben, mert ha nem nyaraltok, akkor mindkettőtök ráér. Ha összejön a dolog, akkor szeptemberben már kézenfogva mentek a suliba.
2009. aug. 6. 17:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb ha az őszi szünet idusán veszed fel msnre, október 16.-a jó idöpontnak tünik!
2009. aug. 15. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!