Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerkedjek a falumban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek a falumban?

Figyelt kérdés

Már régóta itt lakom, egy kis falu kertesházában. Nem ide jártam suliba, hanem bejártam a városba, így nem ismerek itt senkit sem. Mivel csak a városban ismerek embereket, és ott laknak a barátaim, egész nyári szünetben itthon unatkozok. Jó lenne megismerni pár új embert a környéken. De hogyan? Mégsem mehetek ki az utcára és szólíthatok le pár gyalogost, hogy "szia, xy vagyok, megszeretnélek ismerni"... Van pár szakkör, edzés a faluban, de egyik sem érdekel, így ott sem ismerkedhetek új emberekkel. Mit csináljak?:(

16/L

2009. aug. 6. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj sétálni, üldögélj egy padon. Nem kell odamenned senkihez, majd ők megszólítanak. Faluban amúgy is sokat vannak kinn a veled egykorúak. Biztos van valami tér vagy focipálya, ahova járni szoktak. Ott majd ők kíváncsiskodnak felőled.
2009. aug. 6. 15:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:) De nem gáz csak úgy egyedül kiülni a padra? És csak úgy nézzek ki a fejemből?:D Vagy mit csinálhatnék a padok?
2009. aug. 6. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs esetleg egy körülbelül veled egyidős rokonod (unokatesó például)? Ha van, de vele sem vagy jóban, akkor kezdheted, hogy őket meglátogatod. Ő meg bemutathatna először az ő baráti társaságának például.
2009. aug. 6. 15:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Rokon nincs a faluban.:(
2009. aug. 6. 15:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valaki szimpatikus anak köszönj:d csak visszaköszön és talán elkezd beszélgetni veled. Vagy megkérdezed valakitől az időt. Vagy ilyesmik...
2009. aug. 6. 15:38
 6/9 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy elég csendes, zárkózott vagyok, és nem hiszem, hogy lemernék szólítani valakit csak úgy.:D Kivéve ha velem van egy barátom,barátnőm (ilyenkor elég hangos tudok lenni, előttük tudok csak vagány lenni:D) - de ez elég ritka, hogy lejönnek hozzám a faluba.

Köszönni mindenkinek szoktam. Visszaköszönnek, de ennyi...

2009. aug. 6. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Művház, kocsma? hívd meg az egyik barátodat, aki a városban lakik, és menj vele. biztos vannak felétek is kulturális programok, ilyesmik. ha ezek mégsincsenek, akkor kénytelen leszel elmenni a szakkörökre, ha nem akarsz otthon penészedni.
2009. aug. 6. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: ha szembejön veled valami korodbeli, és köszöntök egymásnak, sztem nyugodtan kérdezd meg tőle, nincs-e kedve átmenni hozzátok egyik nap, filmet nézni, mert unatkozol..stb. nincs ebben semmi rossz. én is így szereztem magamnak egy barátnőt azon a környéken, ahol régebben laktam (ez egy nagyobb város kertvárosi része volt, tk. olyan, mint egy kis falu).

23 L

2009. aug. 6. 15:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2009. aug. 6. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!