Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, akivel régebb rengeteget beszéltem smsben, majdnem mindenap kint voltunk. A többit len olvassátok el! Pls?
Figyelt kérdés
De aztán ő elment középiskolába és lett egy barátnője. Késöbb szakítottak, mert a srác nem szerette a lányt. Ezek után én írtam a srácnak, és beszélgetünk is, de ő magátol nem ir rám, úgy mint régen. Nem tudom van-e értelme eröltetni a dolgot?2012. okt. 12. 18:50
1/4 Mariann Fricpatrik válasza:
Ha valóban szereted és úgy gondolod hogy ő is érez még valamit akkor igen, de ha ő már nem akkor fölösleges ha fontos vagy neki írni fog.
2/4 anonim válasza:
ha ő nem ír rád valószínüleg őt nem zavarja ha nem beszélgettek neki nem fontos hogy beszélgessetek.
3/4 A kérdező kommentje:
Van értelme rákérdeznem a dologra? Mármint arra hogy miért nem ír, meghogy hagyjam-e békén avagy sem.
2012. okt. 12. 19:31
4/4 anonim válasza:
értelme van adologonak hogy megkérdezd mi is a gond..csak ne durva formában.. szóval.. probáld megfogalmazni szépen hogy a terhére vagy.. esetleg haragszik rád valamiért..és akkor talán emgdumáljátok a dolgot.. a lényeg hogy ne támadd el egyből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!