Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelöljem facebookon?
Figyelt kérdés
Ha adott egy lány ,akit csak látásból ismerek,egy suliba járunk,és párszor beszéltünk,de semmi kül. De többször szemeztünk,akkor gáz ha bejelölöm a fb.on? (Lehet inkább élőben kéne vele keresni a kontaktust?)2012. okt. 11. 23:00
3/6 A kérdező kommentje:
ezért kérdem,
mert én csak akkor jelölök be valakit,ha már úgy rendesen beszélőviszonyba vagyok vele...
2012. okt. 11. 23:06
4/6 anonim válasza:
jelöld öcsém nem veszítessz semmit
5/6 anonim válasza:
Bejelölöd, visszaigazol és utána mi van? Lesz +1 ismerősöd. Rád írni úgyse fog, ha meg te írsz neki nem valószínű, hogy válaszol. Sőt az sem garantált, hogy visszaigazol.
Inkább személyesen beszélj vele, esetleg említsd meg, hogy szeretnél az ismerőse lenni.
6/6 anonim válasza:
"Bejelölő viszony" :) hát szerintem ez csak a facebook szóval nyugodtan jelöld be. Szerintem túl nagy feneket kerítesz a dolognak.
Tetszik a csaj, bejelölnéd fb.on, de előtte barátkozol vele hogy bejelölhesd?
1. Jelöld be.
2. Barátkozz vele netten kívül is.
3. Hívd meg valahova egy kávéra.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!