Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom, hogy mindig ő fizessen, mit tegyek?
Első találkozásnál hagytam, nem volt nagy költség meg egyébként is, akkor még úgy gondoltam, hogy belefér, hogy a srác hívjon meg. De azóta már többször is találkoztunk, és nem hagyja! Volt, hogy mondtam határozottan, hogy most akkor én fizetek, meg így is lett tényleg, de pl kimentem a mosdóba és mire visszajöttem már hozott nekem mást, és azt megint csak ő vette.
Mit csináljak? Hagyjam? Vagy hogy kéne mondanom, hogy szeretném, ha én is fizethetném a részem meg ezt egyáltalán nem várom el? Már mondtam, de hiába!
Jó, most nem nagy összegekről van szó egyáltalán, de akkor is, úgy érzem, mintha ezzel élősködnék rajta!
élősködni?:DD
A pasi udvarol egy nőnek, az hogy fizet beletartozik...
Nálunk úgy van, hogy ha elmegyünk valahova (kávéház, mozi, stb), aki először mondja, hogy "Én fizetek!" az fizet :)
1 éve vagyunk együtt, kb egálban is vagyunk.
De mikor én fizetek, akkor mindig hozzáteszi, hogy "Hú, ezt még valahogy meg kell szoknom..." :D
De nem fizethet mindent ő, kb ugyan annyit keresünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!