Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki, aki nem mondta el az első szeretkezése előtt a barátnőjének, hogy még csak nem is csókolózott soha, és a lány észre sem vette?
igazat írnak a pua-k.
ha már biztos az érzelmi kötelék,akkor elmondhatod.
exet,volt kapcsot meg soha ne hozz fel témának.
ha ő hozza fel,akkor meg válts témát,ha nem kapcsol,mert buta,akkor hagyd ott,menj ki pl wc.re.
ilyesmi dumákra a barátnői vannak.
Ez a PUA olyasmi mint csajoknak az a tanfolyam féle, hogy a pasik a flegma, lekezelő lányokra buknak? Meg nem kell foglalkozni a pasik véleményével, akkor leszel vonzó számukra?
Egyszer belenézek már. Gyanítom, a két nemnek ugyanazt nyomják jó pénzért. :D
Kérdező: talán utólag is élmény lesz neki, hogy ő fosztott meg a szüzességedtől, de én a helyedben elmondanám előre, úgy különlegesebb.
Mint egy olyan ajándékot kicsomagolni, ami csak neki szól. :P
Az én példám egyébként a legjobb erre. Régen cserélgettem a fiúkat, a "belemenőseket", de csak szexre kellettek. Kézről-kézre forogtak, és egyik lány sem vette komolyan őket.
Bevallom, én sem. Sőt, elég lazán bántam velük, sokuk belémzúgott, de valahogy nem volt kedvem hozzájuk.
Akivel azonban évek óta együtt vagyok, annak én voltam az első.
Már az elején éreztem, hogy ez a fiú más, ő különleges.
Csókolóztam egy sráccal, nagyon béna olt, utána közölte, hogy ez volt az első csókja. Legalább a rejtély megoldódott.:D
De nem tudom, én is kicsit félénk meg ügyetlen vagyok, szóval jobb az olyan pasi aki kicsit tapasztaltabb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!