Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogylehet jól csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogylehet jól csajozni?

Figyelt kérdés

Külsőmmel semmi probléma nincs (nemvagyok beképzelt csak abból gondolom: hogy jól öltözöm, izmos vagyok heti 5-ször kondizom, és kise lépek a házból ha nem áll tökéletesen a hajam).

Nem cigizek,nem iszom(kivéve ha buli van), mindig kedves vagyok és mindenkivel próbálok dumálni.

DE MÉGIS MINDIG A FRIEND ZONE-BAN RAGADOK!

Lécci segítsetek! Adjatok tippeket-ötleteket lécci! :D

2012. okt. 3. 20:38
 1/9 A kérdező kommentje:
16/F.
2012. okt. 3. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ez így elég bájgúnáros,kevés nőnek jön be .
2012. okt. 3. 20:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem első, szóval egyek több nasit,edzek kevesebbet vásároljak kínaiban és legyek egy flegma paraszt. Holnaptól milyen sikerem leeeeeesz jaaaaaj.
2012. okt. 3. 20:49
 4/9 Évike147 ***** válasza:
:D ha taj leszel taj lányt fogsz vonzani :D azt meg gondolom nem akarod :) úgyhogy próbálj meg egy kicsit laza lenni, azzal amit leírtál semmi gond ezt szeretik a lányok, inkább tényleg legyél laza és ne hangoztasd, hogy Te mennyi mindent megteszel magadért, hagyd, hogy ezt csak lássák, ne csak hallják, valamit a kisugárzásodon változtass, nem tudom milyen a személyiséged stb.. tehát így elég nehéz, de valamit változtass és meglátod jobb e vagy sem. :)
2012. okt. 3. 20:55
 5/9 anonim válasza:

Kb én is pont ugy nézek ki mint te csak én még helyes is vagyok szerintem hahahha, de viccet félretéve leirom a lépéseket hogy kell csajozni:

1. Oda mész kiszemelt csajhoz buliban megkérdezed hogy nincs e kedve beszélgetni mert szivesen megismernéd

2. Beszélgetsz vele 5 percet

3. Lesmárolod

4 kavartok tovább amig szeretnétek

5. Ha meg akarod szerezni komoly kapcsolatra elhivod mindenfele ha nem megismétled az 1.-es ponttól kezdődően más csajjal

2012. okt. 3. 21:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Évi ezeket nem mondani szoktam csak nektek írtam hogy alap képet alkossatok rólam XD amúgy alapjában véve kedves meg laza vagyok de mondom akárhogy is próbálkozok nem a pasit látják bennem hanem a barátot.

Az utolsó válaszoló kommentje olyan Amerikai Pite Feelinges :D de rendben kipróbálom, köszi mindenkinek :D

2012. okt. 3. 22:19
 7/9 A kérdező kommentje:
További válaszok is jöhetnek még :P
2012. okt. 3. 22:20
 8/9 VVMMvvmm ***** válasza:
Próbálkozz és megtudod!
2012. okt. 3. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Amiket leírtál, hogy mindig kedves vagy , meg kisem lépsz a házból ha nem áll jól a fejed.

ezek miatt maradsz ott, túl jófiúnak tűnsz aki inkább barátnak kell a lányoknak

2012. okt. 4. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!