Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogylehet jól csajozni?
Külsőmmel semmi probléma nincs (nemvagyok beképzelt csak abból gondolom: hogy jól öltözöm, izmos vagyok heti 5-ször kondizom, és kise lépek a házból ha nem áll tökéletesen a hajam).
Nem cigizek,nem iszom(kivéve ha buli van), mindig kedves vagyok és mindenkivel próbálok dumálni.
DE MÉGIS MINDIG A FRIEND ZONE-BAN RAGADOK!
Lécci segítsetek! Adjatok tippeket-ötleteket lécci! :D
Kb én is pont ugy nézek ki mint te csak én még helyes is vagyok szerintem hahahha, de viccet félretéve leirom a lépéseket hogy kell csajozni:
1. Oda mész kiszemelt csajhoz buliban megkérdezed hogy nincs e kedve beszélgetni mert szivesen megismernéd
2. Beszélgetsz vele 5 percet
3. Lesmárolod
4 kavartok tovább amig szeretnétek
5. Ha meg akarod szerezni komoly kapcsolatra elhivod mindenfele ha nem megismétled az 1.-es ponttól kezdődően más csajjal
Évi ezeket nem mondani szoktam csak nektek írtam hogy alap képet alkossatok rólam XD amúgy alapjában véve kedves meg laza vagyok de mondom akárhogy is próbálkozok nem a pasit látják bennem hanem a barátot.
Az utolsó válaszoló kommentje olyan Amerikai Pite Feelinges :D de rendben kipróbálom, köszi mindenkinek :D
Amiket leírtál, hogy mindig kedves vagy , meg kisem lépsz a házból ha nem áll jól a fejed.
ezek miatt maradsz ott, túl jófiúnak tűnsz aki inkább barátnak kell a lányoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!